BEAUTY,  FASHION

Et lille kig i maj måneds Goodiebox, “The Retro Box”

GoodieboxGoodieboxBESTIL DIN GOODIEBOX HER

Øv, hvor blev jeg altså skuffet da jeg åbnede denne måneds Goodiebox. De sidste 3 måneders boxe har virkelig været lækre og det var nok også derfor jeg blev lidt ærgerlig da jeg åbnede denne.

Boxen hedder “The Retro Box” og er en rejse gennem tiden og indeholder alt fra Lipliner, shimmer, Matas de stribede og et tanningprodukt. Lad mig præsentere jer for de 6 produkter i denne måneds box.

James Read H2O Tan Mist 30 ml. (Vejl. pris: 225 kr. for 100 ml.)
Jeg er vild med Tanningsprodukter og mine favorit mærker er bl.a. James Read, så jeg blev glad da jeg så denne H2O tan mist i pakken. Denne Mist giver en fin glød i ansigter og  er let kølende, sprayen er tilsat Pure Rose-vand, og giver anti-aging-fordele.

OOH! Oils of heaven.15 ml.  (Vejl. pris: 190 kr. for 30 ml.)
Jeg er vild med olie, både til krop og hår og jeg glæder mig meget til at prøve denne ansigts olie, som indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Olien er baseret på mineraler og vitaminer fra det afrikanske Baobab-træ.

Studio 10 Lipliner (Full size)  (Vejl. pris: 200 kr.)
Pakkens første full size produkt, jeg må indreømme jeg hellere ville have en fullsize tan mist eller face oil, istedet for denne lipliner! Produkterne i denne boks er meget små og pakken ser ikke ud af ret meget. Jeg kender ikke noget til brandet Studio 10 og har heller ikke fået et sælig godt indtryk af brandet, da liplineren er meget hård. Liplineren har to ender, den lyse ende bruges til at fremhæve læbernes konturer og den mørke kan bruges alene til at markere læberne eller sammen med en læbestift, for at holde på den.

Manna Kadar 3-in-1 (Fullsize) (Vejl. pris: 135 kr.)
Denne shimmer sag, er rigtig fin og kan bruges både som highlighter, som øjenskygge eller som blush. Jeg er sikker på jeg nok skal blive glad for den når jeg får lidt mere kulør i ansigtet.

Sleek Make up, Power Plump (full size) (Vejl. prix 65 kr.)
Jeg er helt vild med kulørte læner og den her fine Power Plump, har den finest bær farve og giver læberne plump effekt uden at det bliver for meget.

Palmolive shower cream 50 ml.  (Vejl. pris: 39,95 kr. for 600 ml)
Øv, hvor blev jeg skuffet da jeg så dette produkt i boxen! 39,95 kr.  for 600 ml. og så skal vi nøjes med en mini prøve på kun 50 ml! Jeg er egentlig ret glad for Plamolives produkter og denne har jeg lagt i min beauty box, så er de klar til at tage med, når vi skal på ferie!

Matas Havtorn bodylotion 40 ml. Vejl. pris: 54,95 kr. for 400 ml.)
Denne Havtorn creme kunne også godt have været større, når man tænker på prisen! Jeg er vild med duften og den lille prøve får hurtigt ben at gå på!

Boksen her indeholder egentlig ret lækre produkter, men ville skuffende at to så billige produkter som Palmolive og Matas de stribede ikke fandtes i en større udgave i æsken!

Husk at i kan bestille jeres Goodiebox HER, til kun 169 kr. inkl. forsendelse. Denne boxen er tilgængelig helt til 20. maj 2017!

/ Liselotte

Goodieboxen er modtaget i gave, holdningerne er min egne.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Louise Lullumut

    Jeg kan godt forstå, du blev skuffet over denne boks. Det ville jeg også være. Nok fordi der er hele tre makeupprodukter og to body lotion/shower gel. Lidt kedeligt. De skulle have byttet lidt rundt og lagt f.eks. Clean parfumen i denne i stedet. Så hellere bytte lidt end at holde sig til et tema 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk