FASHION

De bedste Bh’er findes hos Hünkemöller og er tilmed på tilbud!

HunkemöllerGodmorgen piger, som jeg skrev i weekenden har vi haft en ekstrem hård uge og vi går en ligeså hård uge i møde. Jeg har fri i dag, for Clara har fødselsdag og vi skal hygge. Derfor vil det her indlæg være det eneste i høre fra mig i dag.

Hunkemöller er mit fortrukne undertøjsmærke. Jeg kan godt lide lækkert undertøj i høj kvalitet, men samtidig er det heller ikke noget, som jeg vil kaste en masse penge efter. Derfor er jeg rigtig glad for Hunkemöller som laver undertøj, night wear, badetøj m.m. i en prisklasse hvor vi alle kan være med uden at de går ned på kvaliteten.

Jeg har for nylig fået 3 virkelig lækre Bh’er ind af døren, alle i super lækker kvalitet og perfekt til forskellige lejligheder!

HünkemöllerHunkemöller
Bh nr. 1 LINK // Bh nr. 2 LINK // Bh nr. 3 LINK


Hvad er godt undertøj?
Jeg synes især at det er vigtigt at have den rigtige Bh model og ikke mindst størrelse (Vidste i måske at hele 3 ud 4  kvinder bruger forkert BH størrelse?) Man kan i de fleste undertøjsbutikker blive målt og få rådgiving om hvilken størrelse BH man bruger. Jeg blev målt for nylig og mine nye Bh’er sidder virkelig godt og flot. Jeg regner med jeg skal måles igen i år, da mine bryster har ændret sig lidt efter min graviditet.

Se Hunkemöllers fine udvalg af bl.a. undertøj, sportstøj og badetøj, lige HER

/ Liselotte

BH’erne er modtaget i gave af Hunkemöller, holdningerne er som altid mine egne!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.