Follow:
FASHION

KLAR TIL FORÅR OG SOMMER I NYE BILLIGE MULES

Mules

Jeg har haft så meget at se til de sidste par uger at jeg nærmest ikke har haft tid til at blogge…. Jeg har fokuseret på familien og mig selv, da jeg kan mærke jeg køre mig selv alt alt for hårdt her for tiden.

Jeg vil lige vise jer mine fine Mules, som jeg købte på min tur til Sverige med min søde veninde Maria. Jeg havde kigget på dem op til flere gange i flere forskellige butikker, men kunne ikke finde ud af mig hvilken model jeg bedst kunne lide og om jeg skulle have et par med hjem eller ej.. Jeg bestemte mig for at det skulle jer, desværre bare først 30 min. inden vi skulle fange sporvognen og køre ud til Stenaline terminalen, fandt jeg ud af at jeg ikke kunne leve uden de her sandaler. Men jeg kunne simpelthen ikke huske hvor jeg havde set dem jeg bedst kunne lide (Vi havde jo været i samtlige butikker i hele Göteborg) Vi løb derfor over til Arkaden, hvor Mango ligger. De havde dem ikke i min størrelse og vi susede tilbage til Nordstand, hvor jeg fandt de lige på falderebet hos FeetFirst, som ligger i. De findes i to højder og jeg valgte de laveste, selvom de høje er pænest. Men jeg ved med mig selv at jeg ikke får brugt de høje lige så meget som de lave.

Mules

De kostede kun  299 SEK (ca. 260kr) det er altså virkelig et fund til de penge, de er så behagelige at have på og jeg glæder mig til vi får lidt bedre vejre, så jeg ka n lufte dem. Jeg overvejer stærkt om jeg skal have dem i en af de fine pastel farver også!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Jeg ELSKER dem!! Glæder mig til at se dem på dig <3 😀

  26. april 2017 at 19:24
 • Reply Louise Lullumut

  De er fine og til en fornuftig pris 🙂 God du nåede at hapse dem. Jeg ville også gå efter den lave model. Komfort først 🙂

  26. april 2017 at 20:20
 • Reply Stine / Lille My

  Så fine <3

  27. april 2017 at 7:27
 • Reply MillaWonderland

  Hvor er de fine!
  Jeg leder selv efter et par, der ikke er aaalt for dyre, men jeg har desværre forelsket mig i et par fra Billibi som er ret dyre. Øv altså.. 😉
  Knus

  1. maj 2017 at 13:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.