FASHION

Feminine perler fra Cajomi Jewels – sommerens fineste trend

Da Ida inviterede til bloggerhygge i starten af April, fik vi de fineste Goodiebags, som Ida og jeg havde stået for. (Indlæg om den hyggelige aften kommer snart på bloggen) En af de søde sponsorer var Cajomi Jewels (Se Facebookside her), hun havde lavet et fint unikt armbånd til os hver. Jeg fik det fine armbånd med de lilla perler og krystal vedhæng. Armbåndet har siddet på mit håndled lige siden jeg har modtaget det, det passer ind i min feminine smykkestil.

Perlearmbånd er virkelig hot lige nu. Det er fedt at mixe på kryds og tværs, i alverdens farver og materialer. De fine Cajomi Jewels armbånd er håndlavet af søde Camilla Juncher Andersen og hvis det har interesse kan de bestilles på mail: kontakt@cajomijewels.dk, ellers kan i se mere til hendes flotte arbejde på Instagram @Cajomijewels

Der er rigtig mange som sælger perlearmbånd på nettet, men langt fra alle er i høj kvalitet, Cajomi Jewels armbånd oser af kvalitet og man kan se der er kræset om detaljerne på hvert armbånd finder man nemlig et lille vedhæng med Cajomi Jewels logo på.

Jeg håber i får en dejlig weekenden, jeg har brug for at slappe af oven på en alt for hektisk april måned og glæder mig til en ny måned med spændende events og knap så mange planer og problemer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk