BEAUTY

Maria Nila Colour refresh – Spring hårfarvningen over


Maria Nila Colour Refresh (LINK)

Kender vi ikke alle det med at håret er blevet trist, farven er ikke helt så skarp og frisk at se på længere?
Jeg vil i dette indlæg tippe jer om, hvordan i på 10. minutter kan få jeres hår til at se nyfarvet og lækkert ud. Jeg har nemlig fået lov til at teste Maria Nila Colour refresh. Jeg valgte farverne Autumn Red (en vinrød farve, der kan anvendes i både lyst og mørkt hår) og Cacao Intense (en flot mørkebrun farve, der kan anvendes i både lyst og mørkt hår).

Maria Nila Colour Refresh er en farvepigmenteret hårkur, der hurtigt og enkelt genopfrisker hårfarven. Hårkuren vaskes ud efter ca. 4-10 hårvask. Det er en super måde at prøve en mørkere hårfarve på, hvis man ikke lige tør kaste sig ud i en permanthårfarve. Udover at hårkuren farver håret, virker den plejende, så håret bliver silkeblødt og lækkert. Cacao Intense er en flot mørkebrun farve, der kan anvendes i både lyst og mørkt hår.

Sådan anvendes Maria Nila Color Refresh:

– Vask håret med din fortrukne shampoo
– Påfør derefter hårkuren (MED HANDSKER) i håndklædetørt hår. Brug handskerne og en kam til at fordele farven ud i hele håret.
– Lad kuren virke i 3-10 min. (Jeg er mørkhåret og det kræver derfor lidt ekstra tid for en intens farve, jeg lod derfor kuren sidde i i min. 10 min.)
– Skyl derefter kuren ud af håret og slut af med en balsam.
– OBS! Brug mørke eller gamle håndklæder til at tørre håret med, da der kan sidde farverester i håret.

 

Cacao Intense:
Jeg var meget i tvivl om hvilke farver jeg skulle vælge, da jeg i forvejen har meget mørkt hår, var jeg ikke sikker på om farverne ville kunne ses i mit hår. Den første jeg prøvede var Cacao Intense, denne farve valgte jeg lige netop for at friske min nuværende hårfarve op. Den gav et lækker kakaofarvet look, som så sundt frisk og nyfarvet ud. Jeg er fan, det er en hurtig, billig og let måde at blive frisket op på i en travl hverdag og hvis man skal i byen.

Autumn Red
:
Jeg har før farvet mit hår rødt, jeg elskede det (Sonni hadede det!) og tænkte at med Maria Nilas Autumn red, kunne jeg med fordel væksle lidt mellem mine hårfarver. Smart ikke!? Denne giver et rødligt skær i mit mørke hår og ville egentlig ønske jeg kunne ramme en mere skarp farve, men det er umuligt med mit mørke hår. Jeg vil dog anbefale jer at gøre alt hvad i kan for IKKE at få denne hårkur helt ned i hovedbunden, da den bliver postkasse rød og det kræver altså en del hårvask, for at få den normal igen. Jeg vil derfor anbefale at i køre en tyk stribe balsam i hovedbunden der hvor i har jeres skildning, så undgår i det.

Hvorfor vælge Maria Nila:

Der findes mange lignende produkter på markedet, men hvis du er til økologiske og 100% veganske produkter, som er fri for parabener og hvis du vil bruge de mest hypede hårprodukter, på markedet lige nu,  så skal du helt klart vælge Maria Nila. Produkterne forhandles til en fantastisk pris hos Billigvoks.dk, i kan se hele udvalget HER.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.