LIFESTYLE

10 små ting som gør mig glad i hverdagen!

glad

BAG: MANGO // TOP: ZARA // BLAZER: H&M // JEWELRY: CARRÉ

Den sidste tid har været hård, jeg føler mig stresset, uoplagt og til tider synes jeg livet er en smule uretfærdigt.  (Jeg ved godt jeg ikke skal brokke mig og der findes folk, som har det værre end mig!)
Vi har det seneste år kæmpet med en masse trælse ting, og jeg er efter hånden ved at være kørt godt træt i det hele. Jeg mangler virkelig overskud. Overskud til at få styr på vores hjem, som vi har boet i over et år. Overskud til at lave sund aftensmad, til at dyrke motion til at være en aktiv og glad mor for Clara. For ikke at snakke om overskud til bloggen, jeg elsker at blogge men mangler både tid og inspiration.

Jeg er meget negativ omkring mange ting lige for tiden, men prøver at finde den positive energi frem og har her fundet 10 ting, som gør mig glad i hverdagen!

  • Når solen skinner
  • Når Clara griner og fjoller. Jeg elsker den lille pige!
  • Friske blomster
  • Overraskelser! Findes der noget bedre end en buket blomster eller en uventet pressepakke, det tror jeg ikke?
  • Familiearrangementer, både på min og Sonnis side. Vi har begge en skøn familie.
  • Karbad, vi er de heldige ejer af et badekar. Jeg vil gøre det til en vane at når Sonni spiller kamp, er der ren afslapning til mig!
  • Når Sonni laver aftensmad og hygger om mig
  • Rent sengetøj, ahh det er lækkert!
  • Træstammer på en kedelig tirsdag
  • Kys og kram

Andre ting som gør mig glad, er når madklubben samles – Det er ikke så tit jeg ser mine veninder, efter vi har fået Clara og er flyttet til Aabybro. Så jeg nyder den ene gang vi fast ses om måneden. På torsdag skal jeg til event i Århus, jeg skal køre med skønneste Linda, og hun er den skønneste humørbombe og man kan ikke andet end at være glad i hendes selskab.

Hvad gør jer glad i hverdagen?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk