FASHION

Ganni favoritter, perfekt print til forår og sommer!

Ganni
GANNI STYLES
Kort kjole m. bånd LINK // Taske LINK // Lang kjole LINK // Badedragt LINK // Kort kjole LINK // Trusse LINK


Alle elsker Ganni, ikke sandt?

Jeg har fundet et par smukke favoritter, i det populære og ikke mindst flotte grønne print fra Ganni. Selvom jeg normalt er meget farveforskrækket, har denne farve og print her virkelig faget mig og jeg er helt forelsket. Jeg går som sagt altid i sort, men denne er jeg sikker på at dette print bliver en favorit hos mig dette foråret og sommer. Jeg overvejer derfor meget kraftigt om det skal være den fine korte kjole på det første billede, eller om jeg skal være lidt mere modig og hoppe ud i den smukke lange kjole.

Jeg håber i får en dejlig onsdag, jeg er vild med vejret i dag og er hoppet i loafers med netstrømper, sikke en dejlig følelse. Hvis vejret forsætter regner jeg med at mine nye Mules skal indvies til eventet i Åhus i morgen. Der har været en masse events her på det sidste og det er virkelig dejligt. Eline og jeg har også planer om kommende events igennem Aalborg Bloggers, så hvis du ikke allerede følger med Aalborg Bloggers Instagram profil, vil jeg råde dig til at gøre det.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.