FASHION,  Outfit

Det første rigtige forårsoutfit, Soyaconcept skjorte og fine mules.

Soyaconcept


Soyaconcept

SKJORTE: SOYACONCEPT LINK// JEANS: VRS LINK// MULES: XIIT (SIMILAR HERE) // BAG: GUCCI LINK // WATCH: DANIEL WELLINGTON LINK// SUNNIES: CELINÉ LINK

Godmorgen piger!
Jeg er helt vild med det her forårs vejr, er det ikke dejligt? Man får altså en hel anden energi når solen skinner om morgenen.
Jeg går en skøn dag i møde, jeg tager nemlig til Århus når jeg har fri fra arbejde for at deltage i et stort Beauty event. Jeg skal følges med denne søde kvinde og det plejer altid være en fornøjelse!

I går var jeg hoppet i det her outfit og fik for første gang mulighed for at lufte mine fine nye mules. Jeg forsøger at få lidt mere farve ind i min garderobe og skjorten her fra Soyaconcept er et godt skridt på vejen. Jeg er vild med sæsonens hotte print med blomster og med de brændte farver er jeg sikker på skjorten også bliver et hit til efteråret, fx. med en oversize blazer over.

H
USK AT I MED KODEN “EVERYDAYDW” FÅR 15% PÅ ALT HOS DANIEL WELLINGTON KODEN GLÆDER TIL OG MED 14. MAJ 2017

Har i spændende planer for resten af ugen? Udover eventet i aften, skal vi til to fødselsdage i weekenden og en smuttur til Århus.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.