BEAUTY

Davines More Inside, Stylingsprodukter til beach look og masser af fylde

Davines More Inside

Godmorgen piger, jeg håber i har nydt det fantastiske vejr her i weekenden?

Vi har været til 2 x fødselsdage og hentet en masse byggematerialer i midtjylland. Så i kan nok regne ud, at jeg har ikke fået styr på ret meget derhjemme, eller slappet en masse af!

Jeg vil lige tippe jer om disse to virkelig smukke og lækre stylingsprodukter fra Italienske Davines. Davines laver miljøvenlige hårprodukter og bruger kun naturlige ingredienser i aller højeste kvalitet. Jeg har tidligere skrevet om et par af mine hår favoritter i indlægget: MINIMALISTISKE MILJØVENLIGE PRODUKTER FRA DAVINES

Jeg vil fortælle jeg om et par af produkterne fra Davines more inside. Det er en stylingsserie som efter min mening også er den smukkeste af deres serier. Davines kræser virkelig om deres produkter både emballage- og produktsmæssigt – der er ikke sparet på noget og alle deres produkter, dufter fantastisk!

Davines More Inside
Davines More Inside

Davines More Inside Texturizing Dust (209 kr. forhandles HER)
Er en stylingpudder, som øjeblikkelig skaber volume og ekstra fylde i håret. Jeg har et meget fint hår og det kommer ofte til bare at hænge og “klaske”. Derfor er jeg særlig glad for volumeprodukter og denne fine hårpudder er let at anvende. Man ryster blot den lille flaske, hvor efter man drysser pudderen direkte ned i hovedpunden og fordeler den med hænderne.  Udover at pudderen giver fylde, absorbere den også overskydende fedt fra hårrødderne, lidt ligesom en tørshampoo.
Det bedste ved denne pudder er at håret efterlades blødt og lækkert og på ingen måde stift, som man ofte kan føle med andre produkter.

Davines More Inside Sea Salt Spray (207 kr. forhandles HER)
Hvem elsker et et pjusket og lækkert beach-look? Jeg tør godt sige at denne Davines Sea Salt Spray, er en af de bedste jeg nogensinde har prøvet.
Udover at sprayen giver volume og fylde, giver den også håret det fineste matte look, og det ligner man har været en tur i havet.

Sprayen kan både anvendes i tørt og vådt hår. Hvis den anvendes i tørt hår opnår du masser af volume og mathed. Men anvender du den der i mod i vådt hår får du masser af fylde. Jeg plejer bruge den i vådt hår og da mit hår, som sagt er så fint plejer jeg flette det mens det er vådt, for at få de fineste beachkrøller.

/ Liselotte

Indlægget er udgivet i samarbejde med Davines

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.