Follow:
FOOD

Sunde dadelkugler og verdens måske smukkeste tekande!

Sunde dadelkugler

Sunde dadelkugler

Sunde dadelkugler

Tekande fra Kähler: LINK // Kopper fra Kähler LINK

Godmorgen piger,
Jeg håber i har nydt weekenden? Jeg har virkelig nydt den ekstra dag og ville ønske hver weekend bød på en ekstra fridag! Clara og jeg lavede bl.a. disse lækre og sunde dadelkugler, som vi begge er helt vilde med. Det er rart med sunde søde snacks, sidst på eftermiddagen eller til en kop te om aftenen.

Igår hyggede vi i stuen i anledningen af mors dag, jeg blev først forkælet med morgenpandekager og nye sandaler. Senere var vi i haven og fik plantet krukkerne om og ordnet alle bedene. Det var en dejlig og ikke mindst produktiv dag! Vi sluttede af med te og dadelkugler i stuen. Jeg er blevet helt vild med urtete og har fornylig fået øjnene op for F by Fredsted. Det er tebrandet Fredsteds nyeste lancering, økologisk urtete med de sødeste navne som passer til te-øjeblikke i hverdagen, som fx. “Hello Sofa” og “Nighty Night”.
Jeg bruger urteteen til at starte dagen på, når sukkertrangen melder sin ankomst om eftermiddagen og til aftenhygge på sofaen.  I den lækre serie af urtete finder vi 10 spændende varianter, mine favoritter er, Blooming med kamille, hibiscus, appelsin og vanilje,  Tummy Love med æblestykker, ingefær, appelsinskal, kanel, gurkemejerod, kardemomme og kvæde og roses Are Red med kamille, ingefær, hyldeblomster, lavendel og rosenblade.

Jeg bruger min smukke “nye” tekande fra Kähler rigtig meget, da jeg virkelig synes den er så smuk og dekorativ. I går var der kun kogt vand i kanden, da Sonni og jeg ikke altid er helt enige om hvilken te vi skal drikke. Te-kanden er fra Hammershøi serien, som uden tvivl er min favorit serie fra Kähler. Den er elegant og nordisk og kan derfor kombineres på kryds og tværs af andre stel, farver og mønstre. Jeg vil lige dele den lækre opskrift på dadelkugler med jer, det tager kun 5 min. og de smager så dejligt og kan med fordel bruges som snacks i madpakken!

Sunde Dadelkugler med F by Fredsted “Drops” (10-12 stk.)

Ingredienser:
– 100 g. tørrede dadler
– 50 g. mandler
3 tsk. lakridsrodspulver
0,5 tsk. vaniliepulver
1 brev f. by Fredsted “Drops”
4-5 tsk. frystørrede hindbær

Sådan gør du:
– Blend alle ingredienserne inkl. indholdet fra te-brevet
– Tril dem derefter til små kugler
– Vend dem i de frystørrede hindbær

Få mere inspiration og læs mere om de spændende tevarianter fra Fredsted og få inspiration til hvordan du kan anvende te i din madlavning, lige HER, rigtig god fornøjelse!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Shit det er den smukkeste tekande ever jo!! wauw wauw wauw <3

  15. maj 2017 at 10:58
 • Reply kathrine

  Kahler har virkelig formået at lave den smukkeste og mest stilfulde tekande til dagens dato – drømmer mig selv til den en eller anden dag i fremtiden, så den kan stå og pynte, selvom jeg ikke drikker te eller kaffe – så skal den ejes en skønne dag! <3

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  15. maj 2017 at 14:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.