FASHION

DE FINESTE SANDALER DU IKKE KAN LEVE UDEN

sandaler

RAW EDGY SANDAL: BUY IT HERE

Godmorgen piger,

Jeg vil lige vise jer de her alt for søde sandaler, jeg er helt vild med dem og tror faktisk ikke at jeg leve uden. Slippers og loafers er ikke til at komme uden om denne sommer, jeg har allerede anskaffet mig et par fede mules og i mors dags gave fik jeg et par lækre Birkenstock, som jeg glæder mig til at vise jer.

Sandalerne i år må gerne være pyntet med glitter, glimmer, store sløjfer, perler, pels osv. Jo mere pynt jo bedre. De fine sandaler med sløjfen her, er fine til et par slidte jeans for at skabe lidt kontrast. Jeg er vild med at mixe det rå med det feminine og mine slidte jeans bliver brugt til alt. Elsker at style dem med en kort feminin kjole eller en lækker statement t-shirt.

Men som sagt er jeg helt vild med de fine sandaler i den smukke sarte rosa, de findes også i en sort og måske mere anvendelig model, den kan i finde lige HER

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk