LIFESTYLE

Hvad fortrækker jeg Fitness center eller hjemmetræning?

hjemmetræningGodaften piger. Er det ikke bare dejligt med de lyse lune aftener, vi har haft de sidste par dage? Man får helt lyst til at gå lange ture og drikke vin på terrassen ikke?
Nå men altså indlægget her skal handle om træning, eller nok nærmere mangel på træning…. Bikinisæsonen er jo lige om hjørnet!

Hjemmetræning er det mest oplagte for mig lige nu og man kan få virkelig meget fint træningsudstyr til hjemmet til næsten ingen penge. Jeg har ikke tid til at gå i Fitness centeret, men med hjemmetræning kan jeg både træne, lytte og se efter Clara og endda se en serie imens jeg laver mine øvelser. Smart ikke?

Men altså, jeg savner at træne igennem, savner at træne med store vægte! Før jeg blev gravid med Clara brugte jeg mange timer om ugen på at træne i Fitness world, men i takt med maven voksede og jeg fik bækkenløsning stoppede jeg desværre helt med at træne. Jeg døjer stadig med mit bækken selv et år efter fødslen, jeg går til Fysioterapeut et par gange om månden og er blevet beordret til at tage det lidt med ro. Jeg satser på at starte i Fitness igen til efteråret, men indtil videre må jeg “nøjes” med hjemmetræning med elastikker og små nemme yogaøvelser. Det er nu også rart, og jeg nyder bare at få strukket igennem og rørt mig lidt.

Lige nu er jeg igang med hjemmetræning, jeg har fået lavet et lille træningsprogram af min fysioterapeut og lige nu træner jeg hjemme i stuen på min træningsmåtte, med mine to træningsbolde som er effektive til mange ting. Jeg bruger dem bl.a. til at træne min lænd og mit bækken med.

Jeg regner med at sætte håndvægte på min træning i næste uge og det glæder jeg mig virkelig til, jeg trænger til at blive strammet op igen og få det bedre med mig selv, men jeg må erkende at jeg aldrig får den samme krop som jeg havde før, for jeg har simpelthen ikke tiden eller lysten til at trænge så mange timer om ugen.

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk