Follow:
BEAUTY

Nivea clothing protection solcreme, pas på dig selv og dit tøj!

Nivea clothing protection formular:

Hvor er det dejligt at vi har haft de første sommerdage og hvis man kigger på vejrudsigterne forsætter det gode vejr!
Husker i at smører jer ind i solcreme inden i hoppe ud i solen? Jeg er med årene heldigvis blevet bedre til at passe på mig selv og min hud. Jeg har svært ved at blive brun, men har rigtig let ved at blive rød og en solskoldning er på ingen måde behagelig, derfor husker jeg altid at smøre mig ind i solcreme og efter jeg har fået Clara, har jeg altid en solcreme med i pusletasken, både til hende og til mig selv.

Jeg har været så heldig at modtage en æske et udpluk af Niveas “nye” solserie, med  clothing protection formula. Selve solserien er der som så ikke noget nyt over. Men den indeholder en formular som går ind og passer på dit tøj. Du mindsker og undgår derfor de grimme gule pletter og misfarvninger, som du kan være så uheldig at få på dit tøj, ved anvendelse af alm. solcreme. Jeg har selv været så uheldig at få en stor plet solcreme på en hvid kjole og den er aldrig blevet pæn igen. Niveas clothing protection solcreme er nem at finder, på selve solcremen finder du nemlig et afmærkning af en hvid t-shirt.

Alle ni produkter er netop blevet lanceret, og du kan bl.a. finde dem i din lokale Matas eller større supermarked som bl.a. Kvickly og Bilka. Priserne ligger mellem 59,95 kr. og 99,95 kr. en fin og fair pris for en god solbeskyttelse, som ikke kun passer på dig, men også på dit tøj og accessories! Jeg har tidligere fået ødelagt mit tøj bl.a. en fin hvid sommerkjole som ved et uheld blev ramt af en klat solcreme, det er simpelthen så trist og det er ikke til at få pænt igen. En undersøgelse viser i øvrigt at ca. hver anden person har fået solcreme på sit tøj!

Smart ny Roll-on solcreme:

Min Nivea pakke indholdt bla. denne roll-on solcreme, med faktor 30. En oplagt solcreme til dovne typer, eller til mænd især. Den er super smart og nem at anvende, man ruller den på ligesom med en deodorant! Jeg er virkelig fan og det bedste af det hele er størrelsen, som er lige til at have med i tasken. Den findes også i en version til børn, med faktor 50 og jeg overvejer at købe den med på ferie til Clara, den er nem at rulle på og er oven i købet vandfast.

I pakken var der også den smarte In-shower aftersun, som jeg har været rigtig glad for de sidste par år. Det er en aftersun, som man bruger mens man er i bad. Den er  ikke-klæbrig, virkelig nem at påføre og let at “skylle af”. Huden efterlades lækker og blød og du kan hurtigt hoppe i tøjet, uden at være bange for om cremen smitter af. En nem måde at forfriske og lindre huden, når den har været udsat for solens stråler.

/ Liselotte

Indlægget er udgivet i samarbejde med Nivea (Solprodukterne er modtaget i gave)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Louise Lullumut

  Det første billede er super cool <3 Det er så smart en serie, og jeg glæder mig til at teste den plus roll-on, nu hvor solen er kommet 🙂

  18. maj 2017 at 10:40
 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg skal da have fat i en med t-shirt på, jeg har netop smadret en ny hvid tee pga solcreme 🙁

  18. maj 2017 at 11:51
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Jeg har altid elsket Nivea’s solcremer <3

  18. maj 2017 at 14:54
 • Reply Eline Tychsen

  Nivea er bare et genialt mærke 😀 Og er helt med dig på det at passe på sig selv. Da jeg var yngre nægtede jeg at bruge det, men nu er jeg ligeglad med at jeg ikke bliver særlig brun, så længe jeg undgår at blive solbrandt (og hudkræft!!), så er jeg glad 😀

  18. maj 2017 at 15:12
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg er faktisk rigtig dårlig til at bruge solcreme, og det har da også resulteret i at jeg er blevet ret rød nogle gange. Men jeg vil altså SÅ gerne blive brun, og jeg tror det er derfor jeg “glemmer” solcremen de fleste gange! 😉

  20. maj 2017 at 18:31
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Ja, vil jeg også jeg har bare erfaret at man også bliver brun med solcreme.
   Og hellere langsommere brun end en smertefuld forbrænding 🙂

   30. maj 2017 at 7:09
 • Reply Julie Mænnchen

  De laver nemlig nogle lækre produkter 🙂 Er også selv ret vild med deres in-shower after sun 🙂

  22. maj 2017 at 17:38
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.