BEAUTY

4 uundværlige økologiske creme fra Urtekram

Urtekram

Økologiske creme fra Urtekram

Jeg er storforbruger af creme, jeg har creme til alle formål her kan bl.a. nævnes, ansigtscreme, håndcreme, fodcreme (super oplagt at bruge op til og under sandalsæsonen), bodylotion, mm. Jeg har fx en håndcreme stående på begge mine badeværelser, i soveværelset, i stuen, på mit skrivebord og i min taske. Der findes simpelthen ikke noget værre end at have tørre hænder.

Indlægget her skal handle om 4 virkelig gode, billige og tilmed økologiske creme. Skønhedsprodukter behøver nemlig ikke koste kassen for at være lækre og effektive. Jeg synes det er fantastisk at man kan finde økologiske og lækre produkter på markedet, til priser hvor vi alle kan være med.
Som børnefamilie er det ikke lige frem dyre eksklusive beautyprodukter, som vi bruger vores pengene på da vi også vil og skal have råd til mange andre ting i hverdagen!
Urtekram som mange af os måske kender fra den økologiske madafdeling i supermarkedet, laver virkelig gode og budgetvenlige beautyprodukter, i de fineste emballager, hvor vi alle kan være med. Læs også: ØKOLOGISK HVERDAGSLUKSUS. Jeg vil i indlægget her tippe jer om 4 vidunderlige cremer fra Urtekram, som i ikke kan leve uden, når i først lære dem at kende!

Forlad ikke hjemmet uden

Nordisk Birk Håndcreme (LINK) Normal pris: 45 kr.:
Jeg har tidligere modtaget en række produkter fra Urtekrams Nordisk Birk serie, som jeg har været rigtig glad for og denne håndcreme, er en favorit og fast inventar i min taske. Cremen indeholder bl.a. sheasmør, kæmpenatlys- og mandelolie, som er  kombineret med styrkende birkebladsekstrakt som giver et silkebløde og velplejede hænder og ja så dufter den tilmed fantastisk og er lyserød, hvad mere kan man ønske sig?
Bonus info: Cremen vandt en fin pris i Danish Beauty Award 2013 i den økologiske kategori.

Aloe Vera Gel (LINK) Normal pris: 45 kr.:
Jeg har altid Aloe Vera gel med på ferie, det har jeg lært af min bedste veninde og gode rejsebuddy, Maria!
Aloe Vera gel er den bedste fugt du kan give din hud, den er beroligende og har en yderst helende effekt på kløende hud eller på beskadigede hudceller og er derfor også egnet som aftersun og til solbrændt hud. Aloe Vera fremmer nemlig helingen af blære og sår, og påføres direkte på huden. Denne har en perfekt størrelse og er nem at have med i tasken.

Urtekram

Luksus til krop og ansigt

Coconut bodylotion (LINK) Normal pris 59 kr.:
Jeg elsker duften af kokos og denne bodylotion, er virkelig en favorit. Duften er midt og ikke for meget, cremen har en tilpas konsistens og er nem at smører på huden. Den absobere hurtigt og du kan efter kort tid hoppe i dit tøj uden at være bange for grimme creme pletter. Cremen er lavet på økologisk jomfrukokosolie og hyaluronsyre, som tilføre masser af fugt og næring til huden! Den er så lækker og jeg er vild med flaskens minimalisktiske look.

No perfume, ansigtscreme (LINK) Normal pris 69 kr.: 
Jeg har til tider en meget tør hud i ansigtet, jeg er begyndt at tænke mere over hvilke produkter jeg udsætter min hud for og jeg vælger så tit og ofte produkter uden parfume og produkter som er lavet på økologiske og gode ingredienser.
Denne ansigtscreme er yderst fugtgivende og indeholder ingen spor af parfume, jeg vil have den med i min beautybox når vi skal på sommerferie, da den kan bruges af alle kvinder, mænd og børn.

Alle Urtekram produkterne forhandles bl.a. i de større supermarkeder, som bl.a. Kvickly og på webshoppen Billigvoks.dk

/Liselotte

Indlægget er udgivet i samarbejde af Urtekram. Produkterne er modtaget i gave/sponsoreret 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk