Follow:
OUTFIT

Dagens outfit: Off shoulder kjole, hullede jeans og behagelige Birkenstock

Birkenstock

Birkenstock

JEANS: ZARA (Similar here) // SANDALS: BIRKENSTOCK // DRESS: MANGO // BAG: LOUIS VUITTON // SUNNIES: CELINÉ // NECKLACE: BYBIEHL // HOOPS: HVISK // NAILPOLISH: DEPEND

Vejret svinger meget disse dage, den ene dag er der over 20 grader den næste knap 15. Der skal ingen ting til før at jeg fryser og jeg burde faktisk bo i Californien, hvor der stort set altid er varmt og lækkert!

Jeg er vild med lag på lag og har stylet kjolen udover et par jeans, som hurtigt kan smides, hvis det bliver for varmt i løbet af dagen.
Kjolen jeg har taget på er fra Mango og koster kun 129 kr. Den er virkelig fin og kan bruges over et par stramme jeans som jeg har på her, eller med bare ben og et par stiletter for et lækkert og mere festligt look. Jeg er helt vild med bare skuldre og jeg har efterhånden et par kjoler i skabet i samme stil. Mine Birkenstock sandaler er nye og dem fik jeg i mors dags gave, jeg ville egentlig gerne have de pæne støvede rosa, men synes simpelthen 900kr. for et par rosa sandaler er lige i over kanten, men fede er de og ønsker mig dem da stadig!

Weekenden er blevet brugt på en masse praktiske gøremål, en tur i sommerhus for at besøge mine bedsteforældre og en tur i Aalborg Zoo, med Clara, Sonni og farmor igår – det var en dejlig tur og vi brugte et par timer i solen, mens vi kiggede på de mange dyr. Aalborg Zoo er altså et dejligt sted at tilbringe en lun fridag.

Håber i får en dejlig mandag. Jeg er så træt, uoplagt og burde have gemt mig langt væk under dynen i dag, jeg desværre har ikke sovet meget i nat. Nu sidder jeg med høretelefoner på og høre Lana Del Rey. Fantastisk kvinde, fantastiske sangtekser.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hvor ser du fantastisk ud <3 Wauw wauw wauw!!
  Og håber energien kom lidt tilbage i løbet af dagen <3

  22. maj 2017 at 18:45
 • Reply VenterPaaVinBlog

  Vejret er godt nok skønt i Aalborg disse dage – jeg satser også på endnu en Zoo tur i næste uge 😀 Hurra for årskort.

  – A

  23. maj 2017 at 8:31
 • Reply Lille My

  Hvor er du smuk! 🙂

  23. maj 2017 at 18:33
 • Reply Julie Mænnchen

  Lækkert look! <3 🙂 Er vild med dine flotte jeans!

  25. maj 2017 at 21:24
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.