BEAUTY

SUNSPA, SNYD DIG TIL SOLBRUN HUD – SE RESULTATET AF SELVBRUNERTEST

Sunspa

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med self-tanningsprodukter. Jeg er meget bleg fra naturens side og har svært ved at få en lækker brun kulør om sommeren. Derfor snyder jeg mig ofte til lidt farve.

Jeg er på ingen måde tilfreds med min blege krop og misunder de piger som ser solbrune ud året rundt. Personligt får jeg det meget bedre med mig selv, når jeg har lidt farve og i mine unge dage brugte jeg mange timer i solariet og senere hen lage jeg en hel del penge hos de professionelle spraytanner.

Tan in a Can orginal (Købes HER):
Tan in a Can er Sunspars første produkt på markedet og er samtidig verdens første aerosol selvbruner som giver et perfekt og ens resultat hver gang. Sprayen skal ikke fordeles med hænderne og består af en række farveleder som gør dig brun med det samme. Selvbruner sprayen indeholder anti-ageing og plejenede ingredienser, som bl.a. E-vitamin og AloeVera. Tan in a Can er desuden fri for Parabener. Sprayen kan bruges på både krop og i ansigtet.

Denne spray er super god hvis du har en lys hud, da farven ikke bliver for mørk. Farven tilpasses huden og du kan med fordele anvende den flere gange for et mørkere look. Jeg synes især denne er god til ansigtet og anvender den i ansigtet ca. hver anden dag, så vågner jeg op med en dejlig glød.

SunspaGradual Tan Lotion (Købes HER):
Gradual Tan Lotion, er Sun Spas nye produkt og er en unik bronzing lotion, som giver en flot og dyb kulør. Lotionen indeholder bl.a. fugtgivende Argan Oil. Lotionen er farvet og det gør påføringen let. Man kan selv bestemme hvor dyb kuløren skal være, ved at bruge lotionen dagligt, eller med flere dages mellemrum.

Denne mousse SKAL smørres på med en handske. Jeg må indrømme jeg blev en smule bange da jeg første gang trykkede moussen ud i handsken, for hold da op hvor er den altså mørk! Jeg blev hurtig gode venner med den mørke farve, som er rigtig nem at arbejde med. Den mørke farve gør nemlig at man kan se om man har smurt hele kroppen ind.

Bedst af alt er at den ikke smitter af, jeg var så uheldig at tabe en klat ned på vores hvide tæppe på badeværelset, men det gik utroligt nok af i vask! Hurra for selvbruner som ikke ødelægger tøjet!

Produkterne forhandles bl.a. hos Matas og hos Billigvoks.dk  – Sunspa laver også en Tan-in-a-can Fitness udgave, som er oplagt til folk som træner eller til sommeren hvor man måske sveder lidt mere.Jeg skal hverfald helt sikkert prøve den!

Sådan får du en flot kulør:
Jeg tror vi er flere som har haft dårlige erfaringer med selvbrunere inkl. mig selv. Derfor vil jeg dele et par af mine gode råd med jer, så i kan få smuk, brun og ensartet hud.
– Start med et bad og brug en bodyscrub til at fjerne dødehudceller. Jeg kan anbefale denne bodyscrub) som udover at fjerne dødehudsceller også fugter huden.
– Anvend bodylotion på enten hele kroppen og vigtigst af alt, brug det på knæer, albuer, fødder og hænder..
– Spray eller smør din selvbruner på kroppen gerne med en afstand på ca. 20 cm. hvis du anvender en spray det giver det pæneste resultat.
– Lad selvbruneren tørre inden du tager tøj på.
– For et mørkere look kan du sprayen og smører igen når det er tør.

Jeg fik fornylig disse to produkter ind af døren fra firmaet SunSpa, flere af jer kender måske allerede mærket, som fx. Dennis Knudsen er glad for.

/ Liselotte


Indlægget er udgivet i samarbejde med SunSpa (www.Sunspa.dk)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk