FASHION

En pakke med fine feminine blonder fra House of Lingerie

House of Lingerie

Undertøjssæt fra House of Lingerie

Jeg elsker at forkæle mig selv med nyt lækkert undertøj, eller for den sags skyld at få det i gave. Der findes virkelig ikke noget bedre end et pænt sæt undertøj med fine feminine blonder.

Undertøj er for mange meget personlig, og det kan for nogle måske også være grænseoverskridende at vise det frem. Men jeg har ikke noget imod at vise det frem herinde på bloggen (så længe det ikke er på mig, haha). Undertøj er for mig en ligeså vigtig del som resten af min beklædning, mine smykker og for den sags skyld min parfume.

House of Lingerie

Fornylig fik jeg en virkelig lækker pakke ind af døren, fra firmaet House of Lingerie (besøg webshoppen her), pakken indeholdte det lækreste lingeri sæt fra Ewa Bien. Jeg havde valgt en klassisk sort vatteret Bh, med det fineste blonde for oven. Den er super anvendelig og kan både bruges til hverdag under en t-shirt eller til mere festlige lejligheder. Dertil valgte jeg en Brazilian trusse, da jeg synes det er en fin trusse hvis man som mig har en “stor” numse. Den skære rigtig fint på balden og gør numsen bare rund at se på.

House of Lingerie forhandler en lang rækker særlig udvalgte lingerie brands, i aller højeste kvalitet. Her kan bl.a. nævnes Wiesmann, Ewa Bien og Dita Von Teese. Som alle laver rigtig fint lingeri, i kan se det store udvalg her eller lade jer friste af det fine badetøj, jeg er især vild med denne flotte bondeau bikini, som jeg vil elske at have med på sommerferie.

Det smukke sæt jeg har modtaget findes bl.a. også i en cool limegrøn, hvis man tør sætte lidt kulør på sit lingeri. Men personligt fortrækker jeg sort, som stort set alt mit lingerie findes i.

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med House of Lingerie (Undertøjet er modtaget i gave, holdningerne er som altid mine egne)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.