BEAUTY

Pai hudpleje til sart og overfølsom hud

For en lille måneds tid siden, fik jeg tilsendt en lækker æske med produkter fra Pai. Jeg havde ingen kendskab til produkterne før, udover jeg har set dem florere lidt på de sociale medier. Jeg var derfor meget spændt på at prøve dem. Til dem af jer som ikke kender Pai, kan jeg fortælle at det er et og ja, i bliver simpelthen nødt til at læse videre for, jeg tror Pai er det lækreste hudpleje brand, som jeg nogensinde har prøvet… Ja, store ord men jeg er virkelig imponeret over det økologisk certificerede brand, som har fået min meget uren hud pæn igen.

Jeg modtog den lækreste pakke bestående af følgende produkter:
Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser: Vejl. pris 295 kr. (100 ml)
Rice Plant & Rosemary Bio Affinity Toner: Vejl. pris 295 kr. (50ml)
– Perfect Balance Blemish Serum Copaiba & Zinc: Vejl. pris 450 kr. (30ml)
– Geranium & Thistle Combination Skin Cream: Vejl. pris 350 kr. (30 ml)
Echium Bio Rejuvenate Eye Cream: Vejl. pris 295 kr. (10 ml.)

Som i kan se er det et komplet sæt og “all you need” for at rense, pleje og holde huden i balance. Jeg har det seneste år ikke passet helt så godt på min hud som jeg burde. Efter jeg er blevet mor (i april 2016), har jeg ikke brugt helt så lang tid på at rense og pleje min hud, som jeg måske burde. Den manglende søvn har ikke lige frem givet mig en masse overskud og det med at rense huden (som jo jeg udemærket godt ved kan gøres på under 5 min.) er blevet nedprioriteret. Mørke render under øjnene, urenheder, små grimme hudorme og tørre plamager, er blot noget af det jeg har kæmpet med.

Jeg har virkelig været god det seneste stykke tid hvis jeg selv skal sige det og har stort set renset min hud hver dag siden jeg fik disse lækre produkter ind af døren.

Sådan bruger jeg mine produkter: Jeg starter altid med at at rense min hud og fjerne skidt og make up (Det er altså helt vildt hvor meget skidt man kan have siddende i ansigtet og på halsen, HUSK halsen”). Her bruger jeg min Hydrating Cleanser, som er en rensemælk. Jeg massere den direkte på tør hud, i cirkulære bevægelser. Derefter bruger jeg den tilhørende eksfolierende klud, som jeg har gjort fugtig og fjerner nemt alt skidt og rensemælk fra ansigtet. Allerede efter første trin i min  nye rense-rutine, virker min hud ren og lækker!

Hovedingredienser:
– Camellia: Spækket med Omega 3 og Vitamin A, B, C & E.
– Rose: Hjælper huden med at bibeholde fugten

Velegnet til: Alle hudtyper, inkl. sensitiv og hud disponeret for allergi. Vejl. Pris: 100 ml, 295 kr 200 ml, 395 kr


Efterfølgende anvender jeg min toner. Toner og skintonic har altid været mit favorit renseprodukt og denne fra Pai er uden tvivl den bedste toner, jeg nogensinde har prøvet! Jeg bruger ca. 3 sprøjt og sprøjter direkte på ansigtet, det er dejlig kølende og toneren trænger hurtigt ind i ansigtet, så du kan forsætte til næste trin. Er vild med at toneren skal sprøjtes ud, så spare man altså en hel del, frem for når den skal hældes på en vatroundel!

Hovedingredienser:
– Risplante: Køler, berolige og rense huden.
– Rosmarin: Beroliger irriteret hud og rebalancerer T-zone området.

Velegnet til: Kombineret, fedtet og sensitiv hud. Vejl. pris: 50ml, 295 kr

Inden jeg anvender min ansigtscreme bruger jeg min serum, jeg har længe været på udkig efter den helt rigtige serum og denne fra Pai er virkelig lækker. Serumen anbefales til uren eller kombineret hud. Det gode ved denne serum er at den får huden til at fremstår mindre skindende men samtidig er yderst fugtgivende. Min hud har altid brug for masser af fugt både i ansigtet men også resten af kroppen. Fugtgivende produkter har oftest en tendens til at få huden til at skinde hvilket jeg hader! Derfor tror jeg at jeg endelig har fundet den helt rette serum!

Hovedingredienser:
– Copaiba Copaiba: Forbedre sundheden for akne hud.
– Zink PCA: Hæmmer talgproduktion, hudorme og overbelastning og virker fugtgivende på sart hud.

Velegnet til: Kombineret, fedtet og sensitiv hud. Vejl. pris: 30ml, 450 kr.

Når serumen er trængt ind i huden, afslutter jeg med mine cremer. Her bruger jeg først min Eye Cream, som har en anti-aging effekt og cellefornyende egenskab jeg er 28 år og er begyndt at tænke lidt på rynker, og ja jeg har også fået de første fine linjer!

Jeg har de seneste år både anvendt serum og øjencreme, da det oftest er der de første linjer/rynker ses. Jeg har i forvejen meget sart hud omkring øjenene og tænker derfor meget over hvilket produkter jeg anvender omkring mine øjne.

Hovedengrediens:
– Echium: hjælper med at regenerere huden og udglatter fine linier.

Velegnet til: Alle hudtyper Vejl. pris : 10ml, 295 kr


Til sidst slutter jeg af med at bruge min ansigtscreme, som jeg anvender i hele ansigtet og på halsen. Den er let at arbejde med og nem at smøre ud. Det bedste af det hele er at make uppen sidder rigtig fint oven på cremen, som trænger tilpas hurtigt ind i huden. Huden holdes lækker fugtet hele dagen. Jeg er virkelig fan!

Hovedingredienser:
– Geranium:  Har en kølende og beroligende effekt på huden og er perfekt til at balancere kombineret hud.
– Tidsel: Fremragende til at rense tilstoppet hud og reducere forstørrede porer.

Velegnet til: Kombineret, Fedtet eller hud med tendens til farveforskelle. Vejl. pris: 50ml, 350 kr


Alle produkterne fra Pai  er skabt med fokus og omtanke for sensitiv og allergisk hud.

Pai produkterne har en positiv virkning sart, allergisk og sensitiv hud fordi de er ikke-syntetiske og ikke irriterer huden. De er skabt på rene planteekstrakter valgt ud fra deres helende og beroligende egenskaber. Pai er desuden imod dyreforsøg og Vegan certificeret (Indeholder ingen Bivoks).

Du finder desuden heller ingen syntetiske ingredienser i Pais produkter, her kan nævnes: Alkohol, Phenoxyethanol (konserveringsmiddel) Natrium  (konserveringsmiddel), Parfume (Duft & konserveringsmiddel) og Parabener (konserveringsmiddel. Man bør som forbruger altid læse etiketten, på de produkter man anvender.

Pai produkterne forhandles bl.a. hos Magasin, som også sender hjem til dig, hvis du ligesom jeg ikke bor i nærheden af en Magasin butik.

/ Liselotte

Indlægget er udgivet i samarbejde med Pai, holdningerne er som altid mine egne!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.