BEAUTY

Goodiebox X Hvisk med temaet “vi alle er forskellige”

Goodiebox x hvisk

Goodiebox x hvisk

BESTIL DIN GOODIEBOX HER

Jeg havde virkelig set frem til denne måneds boks Goodiebox x Hvisk. Jeg var ellevild da jeg havde hørt at Goodiebox og hvisk havde indgået et samarbejde. Jeg er i forvejen stylist hos hvisk, som i øvrigt lige har lanceret ny webside hvisk 0.2, den bør i virkelig tjekke ud. Boksens udseende er super fin og i den smukkeste flødefarve, jeg er vild med de smukke designs boksene kommer i indimellem. Denne måneds boks indeholder udover 6 beauty produkter også en 20% rabatkode til hvisk.

Nå men til indholdet af denne måneds hvisk x Goodiebox boks, som faktisk var en smule skuffende, jeg er måske lidt for dårlig til at sammenligne med de virkelig gode bokse som jeg tidligere har modtaget og mine forventninger til hvisk boksen var måske lidt for høje. Men trods min lille skuffelse, er der altså et par ret gode produkter i boksen:

ARDELL: Proffesional Lashes, vejl. udsalgspris 59,95 kr. (full size)
Jeg elsker falske vipper og da jeg var på besøg hos Noise under modeugen var jeg så heldig at få vipper med hjem fra Ardell, de er super nemme at arbejde med og glæder mig allerede til næste gang jeg skal ud, hvor disse vipper skal luftes.

BELLÁPIERRE: Gel Eyeliner, vejl. udsalgspris 150 kr. (full size)
En sort eyeliner har uendelige anvendelsesmuligheder – og denne fra Bellápierre er en gelform og er desuden baseret på mineraler, naturlig voks og antioxidanter. Jeg bruger ikke så meget eyeliner, med mindre jeg skal i byen. Jeg glæder mig til at prøve den.

MIQURA: Bio-Cellulose Sheet Mask, veil. udsalgspris 69 kr. (full size)
Jeg er i forvejen ret vild med Miquras produkter og har skrevet et indlæg om dem her MIQURA BLOGGEREVENT I SALLING AALBORG. I denne måneds boks var der denne Sheet Mask, som nok er det produkt i boksen, som jeg er allermest glad for. Jeg elsker Sheet masks, da de er nemme at arbejde med, da de ikke skal vaskes af. Jeg fik Anti-age masken, som jeg endnu ikke har prøvet, men jeg kan se den indeholder kokos, så jeg er meget spændt og har skyhøje forventninger.

INCA OIL: Pandora Oil, vejl. udsalgspris 299 kr. for 100 ml:
Jeg er storforbruger af olier, både til hår og krop. Denne lille olie er så lille at den er oplagt at have med i beautyboksen på sommerferien, da der kun er til et par gange i den. Den dufter virkelig godt og er god til at blødgøre tørre spidser uden at fedte håret.

BENEFIT: Gimme Brow, vejl. udsalgspris 220 kr. for 3 g.
Lækre velplejede bryn er stadig hot her i 2017 og jeg tror aldrig jeg har haft så mange forskellige brynprodukter i min make up taske, som jeg har lige nu! Dette er mit første Benefit produkt, men absolute ikke det sidste. Den lille børste, er nem at arbejde med og man kan style brynene præcis som man vil have dem. Jeg ville dog ønske at denne havde være fullsize, for det er virkelig et lækkert produkt!

LA THEORIE DES VOLCANS: Noir Eternae Masque Exfoliant, vejl. udsalgspris 225 kr. (full size)
Jeg elsker scrubs både til krop og ansigt, man føler sig så dejlig ren efter anvendelse. Denne fine scrub fra La Theorie des Volcans indeholder vulkansk sand, som eksfolierer og fjerne døde hudceller, og hele 90,6 procent af ingredienserne er naturlige. Jeg vil lige dele et lille tip med jer, jeg har nemlig min ansigtsscrub stående i min brusekabine, det er meget lettere at scrubbe når man står i badet og knap så tidskrævende i en travl hverdag.

Goodiebox x hvisk

Denne måneds Goodiebox x Hvisk boks har en værdi på hele 613 kr. og koster kun 169 kr. inkl. forsendelse. Man får altså virkelig noget for pengene.

I kan stadig nå at bestille jeres Goodiebox x Hvisk lige HER. Men skynd jer piger, boksen kan kun købes til den 20. juni. Rigtig god tirsdag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.