FASHION

Et ønskeoutfit og en snak om to kommende events

eventsVeromoda kjole: LINK // Lamica sandaler LINK // Becksöndergaard taske: LINK // Lóréal læbestift: LINK // Céline solbriller LINK // Hvisk Øreringe LINK //

Godaften piger,
Jeg sidder i sofaen med computeren i skødet, er alene hjemme, Clara sover og jeg har mig-tid. Jeg elsker at have mig-tid og nyder at sidde med bloggen, eller tage et langt karbad. Det er yderst sjældent jeg har tid til det, men når Sonni spiller kamp sørger jeg så vidt muligt for ikke at lave aftaler.

Nå men jeg vil fortælle jer lidt om hvad jeg går og bruger min tid på…  De sidste par dage er brugt med forberedelser og planlægning af to kommende events i Aalborg som Eline og jeg står for gennem Aalborg Bloggers. Det er super fedt og spændende, vi har selv været med til en hel del events i de sidste mange år som bloggere og nu står vi selv for det. Vi har fundet en masse spændende samarbejdspartnere og har masser af ideer. Jeg synes vi er et godt makkerpar, vi kan lide de samme ting og brænder for det. Samtidig er vi begge mødre og ved tiden kan være knap i perioder.

Skynd jer og følg med Aalborg Bloggers Instagram, hvor vi vil dele en masse fra de kommende events.

Rigtig god aften til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk