LIFESTYLE

En travl Pinse med familiehygge, kæresteaften og Justin Bieber koncert

Justin Bieber koncertGodmorgen piger, jeg er træt i dag. Sådan virkelig træt! Pinsen har været hård men dejlig, derfor blev bloggen også sat på standby disse dage, da jeg simpelthen hverken har haft tiden eller overskuddet til det.

Min pinse blev brugt på en meget hurtig smut til Aalborg Day & Night, nåede kun at købe en fars dags gave havde ellers en masse eg gerne ville kigge på, men det må blive en anden dag! Brunchhygge med et vennepar og deres dejlige lille dreng, kæresteaften med bio og cafetur, pinsefrokost og igår Justin Bieber koncert!

Dagen igår blev brugt i Århus til Justin Bieber koncert. Eller rettere sagt brugt på at stå i kø det meste af dagen! Først 2,5 times kø for at komme ind på selve koncertpladsen, for derefter at stå i kø for at hæve kontanter (da man åbenbart ikke kunne bruge dankort, SMART!) 1,5 time i kø for at købe lidt mad…

Når det så er sagt, synes jeg at det var en super fed koncert med et godt mix af nye hits og de gode gamle. Jeg havde hvertfald en dejlig eftermiddag og aften og var godt træt da jeg ramte sengen sent i går aftes.  Jeg havde egentlig håbet på at jeg kunne nå at knipse et par billeder af mig og mit outfit på Koncertpladsen, men jeg var så heldig at hælde en Durum hele vejen ned af min pæne lyse bluse og måtte derfor stå med en orange plettet bluse under hele koncerten, ja jeg følte mig super lækker!

På torsdag skal Eline og jeg skal holde vores første event igennem Aalborg Bloggers som vi glæder os til. Vi har to mere på vej inden for nærmest fremtid, så hvis i ikke allerede er på vores liste over bloggere i Aalborg, så send en mail til: Aalborgbloggers@gmail.com så kan du måske sikre dig en invitation til et af vores mange kommende events.

Jeg håber i får en dejlig dag. Jeg glæder mig til at komme hjem under dynen jeg regner med at aftenen skal bruges på Netflix serien “Riverdale”, som vi startede på her i Pinsen. Jeg elsker High school serien og vi har netop også afsluttet serien “Døde Piger lyver ikke”, som varmt kan anbefales.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.