Follow:
AALBORG FOOD

I går var en god aften….. Event på Caspars i samarbejde med Snackmover


Caspars
Godmorgen piger, bliver ikke ikke bare lækkersulten af at kigge på de her billeder?

I går var en virkelig god aften, Eline og jeg hostede vores første event igennem Aalborg Bloggers  (Vi har endnu flere på vej!) og jeg synes faktisk at det gik ret godt, hvis jeg selv skal sige det!

Vi havde teamet op med Caspar som er indehaver af Caspars street food, da aftenens tema var sundhed og Caspar arbejder ud fra sloganet “Lev sundt på den fede måde”. Caspars søde personale sørgede for vi hverken sultede eller tørstede under hele aftenen, og der blev serveret de lækreste friskpressede juicer, farverige salater og sprøde toast. Jeg selv spiste en toast med parmaskinke, humus og parmasan – 3 af mine yndlings ingredienser og dertil drak jeg en friskpresset juice med bl.a. ananas, gulerod og ingefær. Så lækkert!

Caspar laver sund, lækker og farvestrålende mad til fine priser hvor vi alle kan være med og de arbejder ud fra de 10 kostråd. Jeg synes det er dejligt at vi i Aalborg er ved at have så mange lækre og sunde spisesteder og jeg kan varmt anbefale jer at smutte forbi Caspars og nyde en af de lækre toast, eller salater enten i butikken eller som take away! 

Udover Caspar havde vi også teamet op med sødeste Line fra Snackmover. Line kom og fortalte om hendes konceptet, hvor man hver måned får tilsendt en boks med overraskelser i form af sunde snacks. Det er altså ret smart hvis man gerne vil leve sundt, men stadig har en sød tand.

Line have taget en masse smagsprøver med og især de sunde chips, som ikke var friturestegt og de mindre sunde chokobarer med skumfiduser var virkelig et hit blandt de søde bloggerpiger og ikke mindst de ansatte fra Caspars, som også fik lov til at smage på goderne.

Med hjem fik vi os hver en en Snackbox og et par prøver på Lines mange lækre snacks. Jeg var faktisk slet ikke klar over hvor mange spændende producenter der findes som fokusere på at lave sundealternativer uden tilsat fx. sukker og e-numre. Hvis i selv kunne tænke jer en boks tilsendt med lækre snacks, kan i benytter koden: “Aalborgbloggers” og derved får i 20% på jeres første bestilling hos Snackmover.

Jeg vil senere på måneden lave et mere dybdegående indlæg om Snackmover boksene, som bl.a. også laver bokse til børn, som er oplagt til fx. bilferien.

CasparsEfter eventet tog Eline, Michelle og jeg ned for at knipse et par outfitbilleder og jeg glæder mig til at vise jer resultatet. Michelle er virkelig dygtig med et kamera! En af de ting jeg elsker ved at blogge er alle de nye skønne mennesker jeg har lært at kende, det er altid en fornøjelse at mødes med folk som deler samme interesse som en. Folk som forstår at mad skal fotograferes inden man spiser den, og nej du må heller ikke smage før jeg har fået det perfekte billede!

Vi fik filmet en film fra eventet, som i kan se på vores Facebook side i løbet af i dag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lille My

  Det ser virkelig lækkert ud! <3

  9. juni 2017 at 7:56
 • Reply Isabella Pernille

  Det gik da bare SÅ godt. Jeg synes i hvert fald det var en monster hyggelig aften med lækker mad, snacks og godt selskab! <3

  9. juni 2017 at 11:43
 • Reply kathrine

  Det ser virkelig super lækkert ud <3 Skønne billeder og lækre snacks, mums!

  Hav en dejlig dag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​

  9. juni 2017 at 11:49
 • Reply Lena

  Hvor ser det lækkert ud! Skal da også helt sikkert have set nærmere på snackmover boksen <3

  9. juni 2017 at 16:52
 • Reply Ace

  Ser godt nok lækkert ud 😀

  11. juni 2017 at 12:29
 • Reply Lullumut

  Det ser så hyggeligt og gennemført ud 🙂 Dejligt I havde en god aften 🙂 Kunne godt lige hapse sådan et sundt måltid. Sidder derhjemme og arbejder og har ikke noget spændende i køleskabet 😀

  12. juni 2017 at 10:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.