Follow:
FASHION

Mit nye Daniel Wellington Classic Petite ur + en lækker rabatkode

Classic Petite

Daniel Wellington Classic Petitet: Buy it here

Ure er for mig det vigtigste accessories sammen med min taske. Jeg har førhen kun gået med store ure og har oftest købt herremodellerne, da jeg ikke kunne få urskiverne store nok. Tidligere på året fik jeg dette smukke Daniel Wellington ur med en meget lille urskive (i forhold til hvad jeg plejer) fra deres nyeste Classic Petite kollektion og nu er der flyttet endnu et ur ind fra kollektionen.

Jeg går stort set altid i sort, så en hvid rem er også et stort skridt for mig. Jeg er allerede blevet vild med den hvide rem og jeg ved at uret vil blive brugt en hel del henover sommeren til alle mine lyse outfits.

Brug koden: “EVERYDAYCOUTURE” og spar 15% på alt hos Danielwellington.com – Som en lille bonus tilbyder Daniel Wellington altid fri fragt på alle bestillinger også på den nyeste Classic Petite kollektion, 

Classic Petite

Jeg håber i har haft en dejlig weekende. Min er blevet brugt på kærestehygge fredag, jeg synes ikke vi har så meget tid til at pleje parforholdet lige for tiden, så jeg nyder virkelig når vi begge er hjemme i weekenden. Vi spiste pandekager, så Riverdale på Netflix (Virkelig god serie!!) og puttede med dyner i stuen.  Lørdagen blev brugt på praktiske gøremål, Clara og jeg var alene hjemme hele dagen og vi fik gjort hele huset rent, min mor kom og hjalp til i haven og ellers hyggede vi bare.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Lille My

  Det er bare så fint det ur <3

  11. juni 2017 at 14:29
 • Reply Isabella Pernille

  Ej, sikke et fint ur. Jeg er altså vild med at det er hvidt! 🙂
  Og så er jeg også ret vild med dine sko!

  12. juni 2017 at 8:32
 • Reply Lullumut

  Jeg er helt vild med den hvide rem. Den vil være perfekt til mit bryllupsoutfit 🙂 <3
  Dine sko er altså også vildt smukke og perfekte 🙂
  Riverdale er så god en serie. Er ikke sikker på, min kæreste gider se den 😛

  12. juni 2017 at 10:43
 • Reply Charlotte

  Hvor er de flotte sko fra?

  12. juni 2017 at 11:10
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER det 😀 Og dine sneakers er så fine jo 😀

  12. juni 2017 at 11:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.