Follow:
BEAUTY

Smukke neglelakker fra Depends “Riviera Glamour” kollektion

Riviera Glamour

Den anden dag kom der en lækker pakke ind af døren med Depends 11 nye 7Day lakker. Kollektionen hedder “Riviera Glamour” og indeholder en række smukke skarpe farver, som er ekstra pæne når huden får en lækker gylden kulør. Perfekt til sommeren (hvis i er så heldige at opleve den i Danmark!)

Disse 11 farver fungere bedst hvis de anvendes sammen med Start Kittet (vejl. pris: 99,95) Hvis dette anvendes holder lakken sig pæn i op til 7 dage. For en travl pige som mig, er det vigtigt at jeg kan nøjes med at ordne negle en gang om ugen, jeg har så mange andre ting jeg også gerne vil.

Jeg skal helt sikkert have flere af disse smukke lakker med i min beautybox når sommerferien går til Frankrig inden længe. Jeg glæder mig til at tilbringe 14 dage på den franske Riviera med min lille familie.

Disse 4 farver er mine favoritter fra denne kollektion. jeg er vild med orange/koralfarver om sommeren når man har fået lidt kulør og den mørkerøde og sandfarve er altid et hit året rundt.

Prisen for disse er 49,95 kr. pr. styk og forhandles i Matas, Salling og Magasin fra denne uge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Det er så smukke farver! Er hel vild med dem 😀

  12. juni 2017 at 19:10
 • Reply kathrine

  Har også modtaget en pakke, skal bare have prøvet dem lidt og taget nogle smukke billeder. Men farverne i denne boks er lige mig, dog er orange ikke lige min favorit, hihi! Dejligt indlæg!

  God tirsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  13. juni 2017 at 8:29
 • Reply Lille My

  Pæne farver! <3

  16. juni 2017 at 13:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.