Follow:
OUTFIT

Klassisk outfit med et twist og yndlings Céline solbriller

CéLINE SOLBRILLER

CéLINE SOLBRILLER CÈLINE SOLBRILLERCéLINE SOLBRILLER
CéLINE SOLBRILLER

JEANS: ZARA (similar here) // BLAZER: H&M // BAG: MULBERRY BAYSWATER // WATCH: SEEKER // JEWELRY: HVISK & CARRÉ // SUNNIES: CELINÉ // MULES: DIN SKO (similar here)

Hej piger,
Jeg vil lige vise jer mit outfit fra sidste uges event, jeg var hoppet i et meget klassisk outfit med lang sort blazer med en t-shirt med dyb udskæring. For at give outfittet et lille twist havde jeg tilføjet mine yndlings jeans fra Zara med hulledede knæer. Jeg er vild med kombinationen af det klassiske og det slidte og synes det fungere ret godt. Dertil var jeg hoppet i mine yndlings mules, som jeg fortryder at jeg ikke købte i flere farver.

Mine solbriller er fra Céline. Jeg har længe været på udkig efter et par pæne klassiske solbriller, jeg er i forvejen rigtig glad for mine Rayban Aviators, men må indrømme at disse Céline solbriller virkelig er blevet en favorit og jeg bruger dem stort set hver dag. Jeg overvejer kraftigt om jeg skal have fat i Audrey modellen også, Céline solbriller er virkelig populære og jeg forstår godt hvorfor!

Billederne har søde Michelle taget af mig, efter vores event på Caspars. Efter eventet gik vi ned i gågaden med Eline og knipsede et par billeder, jeg er selv blevet ret tilfreds med billederne og efter jeg har set disse, bliver jeg nødt til at anskaffe mig en 85 mm. F1.8 linse til mit Sony kamera, jeg er så vild med den slørrede baggrund og min nuværende 50 mm. kan slet ikke levere på samme måde.

På torsdag hoster Eline og jeg endnu et event gennem Aalborg Bloggers og jeg glæder mig rigtig meget til at se en masse bloggerpiger, til hygge, god mad i et af Aalborgs smukkeste lokaler. Følg med på vores Instagram @Aalborg Bloggers hvor vi opdatere hele aftenen.

Rigtig god tirsdag til jer alle.

/ Liselott

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lille My

  Du ser skøn ud <3

  13. juni 2017 at 14:26
 • Reply Eline Tychsen

  Du så (og ser!!) så brand godt ud – elsker billederne ??

  13. juni 2017 at 18:06
 • Reply Eline Tychsen

  Du så (og ser!!) så brand godt ud – elsker billederne ??

  13. juni 2017 at 18:06
 • Reply Ida Eriksen

  wauw! Du er SÅ smuk <3

  13. juni 2017 at 18:52
 • Reply kathrine

  Du ser dejlig ud, og solbrillerne er så fede!

  God tirsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  13. juni 2017 at 20:32
 • Reply Julie Mænnchen

  Super lækkert outfit søde og er VILD med dine mules 🙂 <3

  14. juni 2017 at 6:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.