FASHION

Hvor bliver sommeren af? Min Zaful sommer ønskeseddel

Zaful

Black Floral Maxi Dress // Black strapless Dress /Black Cateye sunglasses // Espadrilles // Sued Pep toes / Straw bag

Godaften piger,
Åh hvor er jeg altså træt af den danske sommer, jeg synes virkelig vi trænger til sol og varme. Det triste vejr her får mig bare til at længes endnu mere efter sommerferie som heldigvis er lige om hjørnet!

Jeg har fundet et par lækre items fra webshoppen Zaful, som jeg meget gerne vil eje denne sommer. Maxikjoler og maxiskirts er virkelig hot og jeg elsker den yderst feminine trend.
Jeg er helt vild med denne smukke Ganni’ish skjortekjole fra Zaful, som er heltperfekt her til sommer med et par sandaler, et par store solbriller og sæsonens hotteste stråtaske. Stråtasken er virkelig fin og ikke mindst anvendelig, hvad enten man skal på stranden, en tur på cafe med veninderne eller noget helt andet. Den oser af sommer og kan rumme alt hvad man har brug for (Solbriller, pung, kamera, make up, solcreme, en lun trøje osv…)

LÆS OGSÅ: Nivea clothing protection solcreme, pas på dig selv og dit tøj!

Jeg skal til en hel del fødselsdage og studentergilde de kommende weekender og jeg har virkelig været på jagt efter et par nye kjoler, men ikke fundet de helt rigtige endnu, kender i ikke det? Den sorte off-shoulder på collagen er virkelig fin og en smule mere kropsnær end den populære Mango sag som jeg viser frem her. Den er helt pefekt med et par høje sandaler, stram knold og et par knaldrøde læber.

Her til aften var jeg så heldig at Sonni inviterede mig ud og spise, efterfulgt af en gåtur og en bette is. Lige hvad jeg trængte til. Nu vil jeg forbedrede det sidste til eventet med Aalborg Bloggers i morgen, inden jeg vil hoppe under dynen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.