AALBORG

Carré event i Aalborgs måske smukkeste butik

Carré event


I torsdags holdte Eline og endnu et Carré event i forbindelse med vore lille “virksomhed” Aalborg Bloggers.  Denne gang var det i samarbejde med smykkebrandet Carré, som blandt andet har butik i Bispensgade 22, Aalborg.

Mette og Julie, som til daglig er at finde i Aalborgs måske smukkeste og mest tøsede butik, forkælede os med lyserøde bobler og masser af sushi og tøsehygge!

Carré event

Mette fortalte kort om brandet Carré og viste et par kollektioner frem. Vidste i måske at navnet Carré faktisk er et navn på en ædelstensslibning, den slibning som Carré bruger i sit logo? I den meget lyserøde butik finder man udover smykkerne også Shiris inspirations genstande, bl.a. små fingurer, glitter, kopper og andet som har været med til at inspirere og skabe de forskellige kollektioner.

Jeg er stor Carré fan og jeg elsker det finurlige univers med smykker i alle prisklasser, i guld, sølv og oxideret. Jeg er selv en guld pige og elsker alt med farverige sten. Der udover elsker jeg at Carrés smykker på mange måder er specielle og unikke og ikke ligner de smykker vi finder i alle andre smykke butikker.

Carré event


Carré event
Intet event uden en lækker goodiebag:
I Goodiebagen var der gaver fra bl.a. HH Simonsen, Nac Bar, Yogi Tea og selvfølgelig et gavekort til butikken. Der blev både kigget og prøvet smykker og vi fik alle et lækkert smykke med hjem for vores gavekort. Jeg købte endnu en lækker ring, som i nok skal få at se i et andet indlæg.

Efter det fine Carré event, endte jeg på Cafe med Eline, Linda og Katja hvor vi lige fik vendt verdenssituationen. Fantastisk afslutning på en skøn aften.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk