BEAUTY

MINE BEAUTY SOMMER MUSTHAVES

SOMMER MUSTHAVESSOMMER MUSTHAVES

DAVINES SHAMPOO: HERE // DAVINES MILK SPRAY: HERE // SUNSPA SOLCREME: FAKTOR 15 HERE – FAKTOR 30 HERE // HH SIMONSEN BØRSTE: HERE

Husker i både at passe på huden og på håret når opholder jer i solen og når i har været udsat for solens stråler? Jeg er de seneste par år blevet god til at bruge solcreme og har fundet ud af at man ikke behøver blive rød for at blive brun. Selvom jeg husker at beskytte huden, har jeg ofte glemt mit hår, som ogs har brug for beskyttelse både under og efter solbadning. Jeg vil i dette indlæg dele mine sommer musthaves med jer, indlægget byder på forkælelse til både kroppen og håret og produkterne som jeg vil dele med jer her, er blandt mine favoritter.

SOMMER MUSTHAVESSOLBESKYTTELSE TIL HÅRET

Davines er uden tvivl mit fortrukne hårplejebrand, de har endnu ikke lavet et eneste produkt som har skuffet mig, eller som ikke har levet op til mine forventninger.
Og ved i hvad? De har lavet en virkelig lækker solserie som hedder SU. Serien er skabt med henblik på at genoprette hud og hår efter en tur i solen.Davines Hair&Body Wash kan anvendes, som navnet antyder både i håret og på kroppen, den er genopbyggende og fugtgivende og skummer dejligt ved anvendelse. Den skulle desuden hjælpe med at forlænge din solbrune kulør, hvilket på ingen måde lyder dårligt!

En af de ting jeg elsker aller mest ved Davines er uden tvivl de dejlige dufte, som deres produkter har. SU serien her har en dejlig blomstret og frugtig duft og håret efterlades som altid dejlig blødt og velplejet.

LÆS OGSÅ: MINIMALISTISKE MILJØVENLIGE PRODUKTER FRA DAVINES

Den lækre Milk spray er en leave-in balsam, som kan anvendes i både tørt og vådt hår og skal derfor ikke skylles ud. Sprayen har UV beskyttelse, som beskytter dit hår mod solens stråler, beskytter din hårfarve og holder på fugten.

Davines solserie får min varmeste anbefaling og forhandles bl.a. HER


VERDENS BEDSTE BØRSTE – TIL KAMP MOD KRUS OG KNUDER

For mig er en god børst et musthave året rundt! The Wet brush er og bliver en favorit og min gamle kobber model trængte virkelig til at blive skiftet ud. The Wet brush fås lige nu i limited-edition varianterne Ombre Pink og Ombre Blue og jeg har været så heldig at modtage den smukke Ombre pink i min Goodiebag til sidste uges event med Carré.

Børsten har tynde børstepigge, som kan hjælpe det mest filtrede hår nænsomt og smertefrit. Jeg døjer trods mit meget fine hår med knuder i håret og det kan virkelig være en smertefuld oplevelse.
Børstepiggenes lille knopper på spidserne, masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst.

SOMMER MUSTHAVES

VANDFAST SOLCREME, NEM AT PÅFØRE

Når jeg skal bruge solcreme skal det være let, derfor er jeg stor tilhænger af solcreme på spray. SunSpa som nok er mest kendt for deres lækre selvbrunere har også solcreme i deres sortiment.

LÆS OGSÅ: SUNSPA, SNYD DIG TIL SOLBRUN HUD.

Sunspas solbeskyttelse er at finde du med faktor 15 og faktor 30. Solcremen sprayes direkte på huden og skal ikke fordelse med hænderne efterfølgende, hvilket andre spray solcreme skal. Det er virkelig en nem måde at tage solcreme på og en yderst nem måde at få solcremen fordelt over hele kroppen.

Solcremen absorberes hurtigt i huden, uden at klistre og efterlader huden dejlig blød. De kan anvendes af alle hudtyper og er vandresistent, så man kan med fordel hoppe en tur i havet og stadig være beskyttet.

Når du skal have solcreme i ansigtet, kan du med fordel spraye lidt solcreme ud i dine hænder og derefter smører det ud i ansigtet, på den måde undgår du at få solcreme i øjenene. Det anbefales desuden at solcremen sprayes på 20 min. før solbadning.

Hold øje med min Instagram (LiselotteA) de kommende dage, jeg starter nemlig en lækker konkurrence hvor i kan vinde de lækre solcreme fra Sunspa.

Hvad er jeres sommer musthaves?

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.