FASHION,  Outfit

Outfit – Blomsterprint & SoyaConcept Trenchcoat (Som er på udsalg!)


JACKET: SOYA CONCEPT (ON SALE NOW) // DRESS: H&M // BAG: ELLOS // SUNNIES: CELINE // EARRINGS: LOLAS LOVE // MULES: VERO MODA

Godmorgen piger, håber i har haft en god start på ugen.
Jeg vil lige vise jer hvilket outfit jeg var hoppet i den anden dag, da Eline og jeg holdte et event i samarbejde med Carré. Solen skinnede ikke lige frem, men der var tilpas varmt og derfor valgte jeg at hoppe i min blomstrede kjole fra H&M, som faktisk ser yderst kort ud på billederne! Dertil havde jeg taget min yndlings SoyaConcept Trenchcoat , som efter min mening er et musthave når man bor i Danmark, hvor man ikke altid kan regne med vejret. Den har en lækker længde, falder så flot og kan anvendes både med kjole og jeans. Den smukke SoyaConcept Trenchcoat er faktisk på udslag lige nu (Find den HER) Jeg er så glad for min at jeg faktisk overvejer at klikke den hjem i den blå udgave også!

SoyaConcept Trenchcoat

SoyaConcept Trenchcoat

Hvad synes i egentlig om trenden med sivtasker? Jeg må indrømme at jeg aldrig har været fan af sivtasker og egentlig forbinder dem med en tur på stranden. Men når det så er sagt er jeg blevet rigtig glad for min, som kan rumme alle mine nødvendigheder (kamera, pung, iphone, snacks, vand og baby-ting, hvis jeg har Clara med)

Jeg håber at i får en dejlig onsdag, jeg skal selv en smut ind til Aalborg efter arbejde hvor jeg skal have styr på et par gaver til weekenden, hvor jeg bl.a. skal fejre min veninde Maria og til 2 x studentergilde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk