Follow:
OUTFIT

En ny uge med fokus på tøsehygge, en pressetur og praktiske gøremål!

pressetur

Hej piger, jeg havde fuld fart på her i weekenden hvor jeg bl.a. var til 2 x studenter gilde om fredagen og til min bedste veninde Marias fødselsdag lørdag aften! Som i måske så på min Instagram @Liselottea var jeg godt ramt igår og brugte faktisk det meste af dagen under dynen, med Pepsimax, fast food og Klovn på Netflix. Ja, vi er begyndt på det skidt igen, elsker Klovn og både griner og krummer tæer når vi ser det.

Nå men nu til denne uges spændende planer, jeg er normalt ikke fan af Mandag og ser den faktisk som ugens værste dag! Men i aften skal jeg ud og spise med søde Eline og skønne Linda. Jeg glæder mig til tøsehygge og lækker mad i bliver simpelthen nødt til at følge med på min Instagram @Liselottea så i kan se hvor vi skal hen.. Jeg er så spændt og glæder mig virkelig! Der udover skal jeg besøge en lille butik som jeg skal lave samarbejde med de næste par måneder, men det må i få i et andet indlæg!

Senere på ugen skal jeg på en lille pressetur, som jeg virkelig også ser frem til og glæder mig til at fortælle meget mere om.
I weekenden står den endnu engang på fest, vi skal til 2x fødselsdag i Sonnis familie og ellers har jeg en hulens masse ting jeg skal have styr på både på hjemmefronten og her på bloggen, jeg har nemlig hele 3 Giveaways jeg skal have skudt igen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Karina

  Åh håber at du får en god uge søde <3

  26. juni 2017 at 13:52
 • Reply Eline Tychsen

  Du ser FANTASTISK ud! Og TAK for en helt igennem fantastisk aften i går 😀

  27. juni 2017 at 9:06
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.