AALBORG,  FOOD

En oplevelse udover det sædvanlige – Mortens Kro i Aalborg

Mortens kro

Mortens kro

Mortens kro

REKLAME // Indlægget er lavet i samarbejde med Mortens Kro

Normalt er jeg ikke fan af mandag, men denne mandag var lidt særlig og ekstra god… Jeg var nemlig en tur på Mortens kro, sammen med Eline og Linda. Vi har det bare så godt sammen og jeg elsker at være i deres selskab.

Vi blev taget godt imod af Morten, som tog vores frakker og viste os hen til et fint bord, hvor vi fik skænket et glas kølig Möet til at start ud med… Herefter blev vi forkælet af den ene smukke og smagsfulde madoplevelse  efter den anden. Helt nøjagtigt fik vi 5 lækre retter + 4 mindre retter til at rense ganen med. Det var en oplevelse ud over det sædvanlige og det er bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben i de smukke omgivelser.

Jeg er en dessertpige og jeg blev virkelig glad og følte mig lidt som en lille pige igen, da jeg så at en af desserterne var Candyfloss. Hvor fedt er det ikke lige? Efter Candyflossen fik vi en skål med bl.a. sorbetis, Panacotta og chokoladelåg som åbnede sig, da tjeneren hældte hvid lun chokoladesauce over. Mmmh, jeg var i den syvende himmel. Det er udentvivl den bedste dessert jeg nogensiden har fået!

Mortens kro
Hvis du også går med en lille drøm om at besøge Mortens kro, kan jeg anbefale jer at smutte forbi restauranten i løbet af sommeren, hvor du kan få en lækker sommermenu fra  298 kr. (se bare HER)

Restaurantbesøg som disse gør jeg alt for lidt i, for en aften som denne, med forkælelse på højt plan, mad af god kvalitet, pænt anretninger og yderst smagsfuldt mad kan man virkelig leve høj på længe!

Tak til Mortens kro for at invitere os inden for til en aften med fuld forplejning, forkælelse og service i top. Jeg glæder mig til at sætte mine ben i restauranten igen med mine veninder og min kæreste.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.