Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

Giveaway vind en æske med Essence Make Up

Essence make up

Essence make up

Essence make up

ESSENCE MAKE UP – GIVEAWAY

Hej piger, jeg vil blot tippe jer om at i lige nu kan vinde en hulens masse lækker make up fra Essence på min Instagram profil @LiselotteA

Konkurrencen løber til og med på søndag kl. 20.00 HELD OG LYKKE!

Da jeg var yngre købte jeg altid en Essence make up med hjem fra mine sommerferier, make uppen er billig men går på ingen måde ned på kvalitet. Jeg er især vild med den flotte matte lipgloss som giver Kylie Jenners udgave til en hel anden pris kamp til strengen og mascaraen som virkelig åbner øjnene og giver lange smukke bambi-vipper. Så piger skynd jer ind på min Instagram: @LiselotteA

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply kathrine

  Nøj for noget fint makeup, og det er virkelig et godt mærke. Har hørt lidt om det, og prøvet noget enkelt fra det. Men der var jeg ganske tilfreds. Flotte billeder 🙂

  Hav en skøn torsdag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  29. juni 2017 at 15:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.