BEAUTY

Anmeldelse af Juli måneds Goodiebox med temaet Festival Fever

Goodiebox

BESTIL DIN GOODIEBOX HER

Denne måneds Goodiebox står i festivallens tegn, og selvom jeg ikke skal på festival er jeg helt vild med indholdet af denne måneds pakke “Festival Fever” boksen har en værdi af 606 kr. og koster kun 169 kr. Du kan bestille din egen box HER

Bellapierre mini kabuki brush  (Full size) Vejl. pris 189 kr. :
En børste som kan bruges til stort set alle slags pudderprodukter, hvad enten du er til løst, fast, bronze eller blush. Jeg har kun forsøgt mig med blush, og jeg synes den er super nem at arbejde med. Børsten har en fin størrelse og er derfor nem at have med i tasken.

Modelco blush cheek powder (Full size) Vejl. pris 149 kr.:
Farven var ikke lige mig ved første øjekast, men må indrømme at efter jeg prøvede den på huden er jeg blevet helt vild med den. Det er den smukkeste sommerfarve og giver kinderne dejlig glød!

RSFU intim easy shave gel Vejl. pris 54,95 for 150 ml.

RSFU er mest kendt for at lave kondomer, men de laver bl.a. også kosttilskud og andre produkter som bl.a. denne shave gel. Jeg har endnu ikke prøvet den, men glæder mig meget til det. Den har en perfekt størrelse som jeg helt sikkert vil tage med i ferie tasken.

Emité makeup neglelak (Full size) vejl. pris 99 kr.
Jeg kender ikke noget til Emité makeup og var derfor spændt på at prøve denne alt for smukke negelelak – desværre er det en neglelak som kræver to lag og det er jeg på ingen måde fan af! øv….

Goodiebox

Loreal pure clay glow maske Vejl. pris 99,95 kr. for 50 ml.
En maske som er baseret på 3 forskellige slags let, som sammen renser huden i dybden og fjerner snavs og urenheder. Jeg har endnu ikke prøvet masken, men jeg elsker ansigtsmasker så mon ikke også jeg bliver vild med denne lermaske.

Bioderma micellar water Vejl. pris 79 kr.
Biodermas miceallariere er et af mine yndlingsprodukter og jeg køber altid et kæmpe lager med hjem fra min ferie i Frankrig. Denne er super cute og fylder ikke meget i toilettasken.

Goodiebox

Girlz only dry shampoo (Full size) Vejl. pris: 39 kr.
Jeg bruger rigtig meget tørshampoo, da jeg helst kun vil vaske mit hår 2-3 gange om ugen. Tørshampoo er et vidundermiddel, som udover at rede travle morgener også giver fylde og volume til håret.
Jeg glæder mig til at prøve denne fra Girlz Only, som jeg aldrig har hørt om før.

Udover de lækre beauty produkter var der også et super fint hårbånd, som jeg allerede har brugt et par gange.

I kan stadig nå at bestille jeres Goodiebox Festival Fever lige HER. Men skynd jer piger, boksen kan kun købes til den 20. juli. Rigtig god dag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.