INTERIOR

Et par virkelig gode tips til billig fornyelse i boligen

fornyelse i boligen

Tips til billig fornyelse i boligen

Jeg beklager min manglende blogging, men jeg har desværre ikke være på toppen den sidste uges tid og har bl.a. haft en dejlig omgang mellemørebetændelse, jeg er stadig ikke helt på toppen, men er jeg så småt ved at være klar med et par indlæg igen!

Det er ikke meget sommer vi har haft her i Danmark, desværre! Så de sidste par måneder vi har brugt mere tid inde end ude. Det er både godt og skidt. Det dårlige vejr har gjort at vi har fået lavet en masse praktiske ting herinde, vi er næsten helt på plads i vores nye 90kvm. garage, vi har næsten fået tømt vores rode rum, som skal blive til mit arbejdsværelse, udestuen har fået en make over og vi har fået nye skabe, plakater og planter, både inde og ude som giver en masse lys og liv. Jeg glæder mig til at vise jer mere, vi har hvertfald masser af ideer og er klar til at hoppe i armebejdstøjet til hver en tid (Engelbert Strauss (webshop her) har et fint udvalg af pænt og smart workwear)

fornyelse i boligen

Et par gode tips til billig fornyelse i boligen:

– Køb et par nye planter eller friske blomster, de giver rummet en masse liv.
– Skift billederne eller plakaterne på væggen ud med nye (Desenio har et super udvalg til fine priser)
– Køb nyt pudebetræk til dine puder eller sy dem selv, på den måde får din sofa et helt nyt look.
– Mal en væg i en anden farve, eller gør som os lav en New Yorker væg
– Nye vaser og nips kan man komme langt med (Søsterne Grene har lavet en masse lækre ting på det sidste til nærmest ingen penge)
– Et fint tæppe under fx. spisebordet eller sofabordet, bringer hygge og varme til rummet.

Selvom ting fra min liste ikke nødvendigvis er projekter som kræver godt arbejdstøj, eller med chance for at ødelægge tøjet, er det altid rart at have arbejdstøj på når man laver noget praktisk. Engelbert Strauss har udover smart arbejdstøj også et stort udvalg af  værktøj til fine priser, se bare det store udvalg af værktøj.

Før jeg flyttede sammen med Sonni ejede jeg ikke et eneste stykke værktøj. Nu har vi en garage på 90 kvm. fyldt med værktøj som kan bruges til div. renovationer og DIY projekter!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk