INTERIOR

Spar 25% på smukke plakater hos Desenio

Abstract maleri // Manhattan kort  // Rammer

Jeg elsker smukke billeder, plakater og malerier, vores hjem er et godt mix af personlige billeder fra ferier og familiemedlemmer til plakater med ting vi elsker som Fx. New York plakater, som efterhånden har en del af. Både billeder vi selv har taget af byen og det smukke kort over Manhattan. Jeg hader kedelige hvide vægge og har derfor bestilt en masse nye skønne posterst som jeg er ved at dekorere vores hjem med. En ny plakat kan nemlig give rummet helt nyt liv.

Jeg har også fået lov til at dele en super lækker rabatkode med jeg, koden “LISELOTTE” giver jer nemlig 25% på hele jeres køb i perioden 4-6. juli 2017 (gælder ikke rammer og håndplukkede plakater.) God shoppelyst piger! SHOP PLAKATER HER

Desenio

Pink Tulipe no. 3 // Monstera one // Rammer

Vores stue har i efterhånden set et par gange, jeg viste den så sent som i forgårs i indlægget her, og som i kan se har jeg skiftet billederne på væggen ud med to mindre plakater i bedste botanik stil. Jeg er vild med grønne planter både på væggene, men også i potterne. Mit fine Gummitræ vokser og vokser og gør det godt ekstra godt ved siden af plakaterne på væggen. Vores stue er “mørk” modsat de andre rum i vores hus, som vi egentlig har kørt meget i lys og hvid stil som i bl.a. kan se på det øverstebillede. Det gør at rummet er mere hyggeligt at være i. Det er også her i stuen at vi tilbringer flest af vores vågne timer.

De to Botanik plakater over sofaen er egentlig tiltænkt vores bryggers som vi skal til at lave om til efteråret, jeg glæder mig til at vise jer resultatet som bl.a. skal rumme en ny bænk, Muuto dots, plakater fra Desenio og skoskabe.


DesenioPå collagen ser i min bestilling fra Desenio. Jeg har længe ville have det store smukke lyserøde “maleri” og nu er det endelig mit, jeg overvejer nøje om vi skal have det i stuen eller om jeg skal have det på mit kommende arbejdsværelse.

Et anden poster, som jeg er rigtig glad for er den simple “Do more of what makes you happy” Denne plakat håber jeg kan få mig til at tænke over hvad der gør mig glad i hverdagen. Lige nu hæger den i vores gang og jeg ser på den hvergang jeg går forbi. Desenio har et stort udvalg af smukke plakater med gode citater, se hele udvalget HER.

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Desenio.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.