BEAUTY

Mellisa økologisk hudpleje til fair priser


ANSIGTSSERUM // ANSIGTSGELÉ // ANSIGTSVASKEGEL
Annonce, indlægget er lavet i samarbejde med Melissa

Det bedste råd mod smuk hud skulle eftersigende være god søvn, masser af vand og ingen stress. Men det er de færreste af os, som kan “nøjes” med de råd, jeg kan hvertfald ikke og skal bruge ekstra hjælp for at holde min hud nogenlunde pæn og fri for urenheder. Det seneste år har været ekstra hård både ved min krop, mit hår og min hud, det skyldes uden tvivl en hård graviditet, alt for lidt søvn og en travl og stressende hverdag!

ANSIGTSVASKEGEL Vejl. pris 110 kr.

En af de vigtigste punkter i en god aftenrutine, er klart at rense huden, det kan bl.a. gøres med en ansigtsvask. Mellissas ansigtsvask, er let skummende og det er præcis sådan jeg vil have min ansigtsrens. Jeg elsker når jeg virkelig føler min hud bliver ren og det føler jeg altså ikke hvis der ikke er lidt skum. Vaskegelen fjerne blidt og effektivt make uprester, urenheder og snavs fra huden og har en dejlig mild duft.

Den lækre ansigtsvask som bl.a. indeholder timian, aloe vera og grøn te renser og genopbygger hudens naturlige tilstand. Den dybderensende egenskab modvirker bakterier og
stabiliserer talgproduktionen.

Jeg bruger kun ansigtsgelen om aftenen, hvor jeg har lidt bedre tid og hvor huden skal renses for make up og andet skidt. Om morgenen fortrækker jeg altid en miscellar water, da jeg ikke har så meget tid og tingene skal gøres hurtigt, det fungere rigtig fint for mig!

ANSIGTSSERUM vejl. pris: 149 kr.

Antirynke serum…. Ja, jeg kan vel ligeså godt erkende at jeg nærmer mig de 30år og skal til forberede mig på at rynkerne stille og roligt begynder at komme. Især under mine øjne kan jeg begynde at ane de såkaldte fine linjer.

Jeg er rigtig glad for at bruge serum. Serum er et af de produkter, hvor jeg virkelig kan mærke virkningen på min hud. Serum er først noget jeg er begyndt at bruge inden for det sidste års tid og forstår ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før, for serum er altså virkelig effektiv.

En serum anvendes altid på en renset hud og masseres ind i ansigtet og på halsen, når huden er tør kan du anvende din fortrukne ansigtscreme. Mellisa antirynke serum både fugter og opstrammer huden, øger hudens fasthed, reducerer linjer og rynker.

Et lille Mellisa tip, som jeg ikke selv havde tænkt på: Hav altid en serum i tasken, så huden altid kan plejes når den trænger!

ANSIGTSGELÉ vejl. pris 179 kr.

Jeg har aldrig haft  en ansigtsgelé, så det her var helt nyt for mig. Normalt bruger jeg en vask/rens, mist, serum og cremer. Derfor var jeg faktisk også lidt i tvivl om hvordan den skulle bruges, men jeg fandt hurtigt frem til at en ansigtsgelé anvendes på helt samme måde som en alm. ansigtscreme og kan bruges både morgen og aften.

Fordelen ved at bruge ansigtsgelé er at den optages hurtigt af huden og efterlader huden dejlig blød. Ansigtsgeléen er fedtfri og er derfor eksta god til at holde din make up pæn og på plads hele dagen.

Denne ansigtsgelé er som skabt til min hud, den får nemlig en stresset hud til at falde til ro, mindsker rødme og hudirritation og både plejer og blødgøre huden på samme tid. Min hud har altid brug for massere af fugt, og fugt er lige hvad denne gelé giver min hud. Jeg er fan af mit nye produkt!

Bonus info: Mellisa er et dansk firma og produktion foregår lokalt i Hørsholm og alle opskrifterne er udviklet af enten Margit Mellisa Klinder eller Louise Mellisa Klinder. Brandet bygger på solide, naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. Hos Mellisa tror de på, at naturen er det bedste for huden. Hvilket også tydeligt ses på Mellisas emballage, som alle prydes af ting og ingredienser fra naturen og er yderst feminine at se på. Jeg synes det er vigtigt at vi som forbrugere støtter danske virksomheder og virksomheder med produktion i Danmark, især når produkterne er af samme kvalitet som Mellisas.

Mellisas produkter indeholder desuden ingen:  Parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume, petrokemiske olier, som paraffin og silikoneolie, eller hormonforstyrrende stoffer og kan derfor med fordel anvendes under graviditet og amning.

Mellisa laver også en serie til baby, som jeg overvejer at prøve på Clara og en solserie som du kan bruge med god samvittighed. Alle Mellisas produkter forhandles bl.a. i Matas og i de fleste helsekostbutikker til fair priser.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk