INTERIOR,  LIFESTYLE

God søvn er vigtigt – nye puder fra Eve

EVE PUDER SÆLGES HER

En god start på dagen og en god dag generelt afhænger af hvordan nattens søvn har været, i hvertfald for mit vedkommende! For knap 15 måneder siden blev jeg mor for første gang og siden da har der ikke mange nætter hvor hvor jeg har fået lov til at sove igennem. Dem af jer som har fulgt med her på bloggen det sidste årstid ved at jeg har verdens dejligste datter, som desværre ikke har været så glad for at sove, det har uden tvivl været det hårdeste år i mit liv (Men samtidig også det bedste), og jeg har haft mange dage hvor jeg simpelthen ikke har kunne fungere. Jeg er en nemlig person som har brug for at sove min. 8 timer i døgnet og gerne mere. Jeg har altid nydt at gå tidligt i seng og det er yderst sjældent at jeg sidder oppe til længere end kl. 22.oo.

Den sidste måned har Sonni og jeg fået lov til at teste de fine puder fra Eve Sleep oven i købet med med vores initialer fra Eve. De første par nætter synes jeg at jeg sov elendigt og kunne slet ikke finde mig tilrette på en “hård” pude, set i forhold til min gamle, måske lidt slidte fjerpude.

Jeg har de sidste par år døjet rigtig meget med skuldersmerter og hovedepine allerede fra morgenstunden af. Jeg har et eller andet sted godt været klar over at det måske stammede fra måden jeg sov på og at min pude måske ikke var den bedste. Jeg  er blevet rigtig glad for min nye pude fra Eve og jeg lyver ikke når jeg siger at jeg ikke har haft skulder og nakke smerter om morgen siden jeg er begyndt at sove med min nye tilmed pæne pude.

Jeg er vild med pudernes udseende, som gør er fine og minimalistiske – jeg synes næsten det er synd at putte pudebetræk på dem så ind til videre har vi brugt dem som de er. (Det skal lige siges at betrækket med bogstaverne kan tages af og vases)

Praktisk information om puderne:
– Eve kan kun købes på internettet (Lige HER)
– Puden er lavet af memoryskum
– Memoryskum er mere støttende end fjer- og fiberpuder og med ekstra ventilation og muskelaflastning
– Puden former sig efter hver enkelt person
– Pris 550 kr.
– Har 3 års gareti
– 30 dages prøve perioden
– Gratis levering inden for 3 dage

Udover puder laver Eve også madrasser både til voksne og børn, madrasserne skulle eftersigende være verdens mest komfortable madras – lyder det ikke fantastisk? Smukt og minimalistisk sengetøj i 100 % bomuld og selvfølgelig dyner til alle årstider.

Jeg har aldrig ville bruge mange penge på en god seng eller for den sags skyld en god pude, men hvorfor ikke? En god nattesøvn, er jo alpha omega for at kunne fungere og når man tænker på hvor meget tid vi bruger i vores seng. En ting er sikkert det næste vi skal have fat i til hjemmet, er helt klart en ny seng.

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Eve 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.