GIVEAWAY

Giveaway vind lækre solprodukter fra SunSpa

solprodukter fra SunSpa

GIVEAWAY, VIND SOLPRODUKTER FRA SUNSPA

Godaften piger! Sommeren er over os, og DERFOR skal i forkæles, med en lækker Giveaway! Jeg elsker nemlig når jeg har mulighed for at forkæle jer, og det er lige netop hvad jeg har lige nu.  Hele 5 heldige piger får nemlig en super lækker pakke med 2 x solprodukter fra SunSpa, som de fleste af os nok kender for deres populære selvbrunere.

Pakken indeholder en solfaktor 15 og en faktor 30. Solprodukrerne er nemme at påføre og samtidig kølende på kroppen. Hvis i vil læse mere om solprodukterne, kan i gøre det i mit Summer Musthave indlæg,

For at deltage skal du…. Bare lige hoppe hen på min Instagram profil @LiselotteA og/eller min Facebook side hvor jeg lige nu deler konkurrencen. I er meget velkommen til at deltage begge steder.

Men skynd jer piger! Vinderene findes allerede nu på søndag d. 16/7-17!

Pakken har en værdi af 240 kr. pr. sæt.

Held og lykke!

/ Liselotte 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.