BEAUTY

Farvel til trætte og stressede øjne – Dermalogica Stress Positive Eye Lift

dermalogica stress positive eye lift

Dermalogica stress positive eye lift forhandels hos Billigvoks.dk“Wow, hvor ser jeg træt ud i dag… Hvad sker der for poser under mine øjne og de grimme mørke rander!” Disse tanker er fløjet gennem mit hovede, mere eller mindre hver morgen det sidste års tid. Mangel på en god nattesøvn og en alt for stressende hverdag sætter virkelig sine spor på kroppen, især mine øjne afslører at jeg mangler søvn og energi!

Derfor var der heller ingen tvivl om hvilket produkt jeg skulle vælge fra Dermalogica, da jeg fik muligheden for at teste endnu et af deres lækre produkter. Valget faldt på Dermalogica Stress Positive Eye lift øjencreme.

dermalogica stress positive eye lift

Øjencremen påføres nemt på en afrenset og ren hud. Pres en passende mængde Dermalogica Stress Positive Eye Lift ud og påfør cremen med applikatoren, som sidder for enden af cremetuben. Cremen kan genpåføres i løbet af dagen, alt efter behov.

Cremen ses som en øjenbehandling, da den både opfrisker huden, mindsker synlige stress tegn, tilføre ny energi til de sarte øjenområder og reducere effektiv synlighed af de mørke rander og hævede øjne/poser som er forårsaget af stress! En anden lille bonusinformation er at Stress Positive Eye lift indeholder frø fra lilla farvebælg, som lysner huden omkring øjnene, for på den måde at mindske synligheden af de grimme mørke rander, som især jeg døjer med.

Prismæssigt er øjencremen i den lidt dyre ende, den koster nemlig 580 kr. for en tube. Men her er det vigtigt at huske på, at denne fætter på 25 ml. holder virkelig længe. Det er jo ikke meget creme som skal bruges til øjneområdet.

Jeg har ind til videre været ret glad for cremen, men har ikke prøvet den længe nok til at sige om de mørke rander og poserne helt vil forsvinde. Jeg kan sige så meget at den kølende creme får min hud til at føles langt mere frisk og lækker og mine hud under øjnene er blevet pænere. Dermalogica stress positive eye lift kan købes hos Billigvoks.dk 

Læs også: DERMALOGICA DAILY RESURFACER -EXFOLIERENDE BEHANDLING

 

Udover den lækre øjencreme vil jeg lige tippe jer om denne lækre gaveæske fra Dermalogica som hedder Skin Health Heroes Kit, som indeholder 3 af Dermalogicas bedst virkende produkter. Sættet består både af en cleansing gel, en tone og en primer alle i rejsestørrelse. Derfor er de også helt oplagte at pakke i ferietasken.

Kittet koster 318 kr. og kan købes HER. Jeg er selv fan af gaveæsker med produkter i rejsestørrelse, da det er en god måde at prøve nye produkter af på, inden man går ud og investere i de store lidt dyrere plejeprodukter.

Og vigtigst af alt, så husk at Dermalogicas produkter er fri for parabener, kunstige parfume og farvestoffer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.