Follow:
OUTFIT

Leopard kjole og blazer og en snak om venindehygge i Göteborg

Göteborg

Göteborg

KJOLE: JUST FEMALE // OVERSIZE BLAZER: H&M (SIMILAR HERE) // SUNNIES: CÉLINE // BAG: LIMITED EDITION MICHAEL KORS COLLECTION

Göteborg er en af mine yndlings byer her i norden. Især når det står på venindehygge og shopping, Göteborg har nemlig på en hel masse unikke butikker og hyggelige cafeer og ja så er svenskerne simpelthen så venlige.

I sidste måned var jeg så heldig at være med til åbningen af Stenaline Danicas nye outlet ombord på skibet og det kom der dette indlæg og denne video ud af, i bør virkelig tjekke det ud!

Da vejret ikke var det bedste var jeg hoppet i et strømper under min elskede leopard kjole fra Just Female. Den fungere simpelthen til alt og jeg er så glad for den. Dertil havde jeg sat min oversize blazer til, som jeg bruger som jakke for tiden.  Det er ikke lige frem det mest optimale sommeroutfit, men man kan jo heller ikke prale af at vi har haft meget sommer på det sidste. Jeg gææder mig virkelig til at jeg rejser til syd Frankrig o lidt over en uge!

I aften skal jeg besøge min veninde Maria, som jeg faktisk havde inviteret med til Göteborg til åbningen af Outlettet. Jeg glæder mig til en aften med masser af venindehygge!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Du er så helt igennem smuk på de billeder <3 Hav en fantastisk aften <3

    12. juli 2017 at 21:10
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.