Follow:
OUTFIT

Slå om kjole fra Gina Tricot – Sommerens store trend

slå om kjole

slå om kjole

 

Slå om kjole: Gina Tricot // Sko: Aldo // Taske: Chanel // Solbriller: Celiné // Bælte: By Malene Birger // Ring: Carré

Godmorgen piger,

Må indrømme jeg blev en smule skuffet, da jeg rullede gardinet op i morges, og så at min vejr-app endnnu engang havde løget! Hvor pokker er solen henne? Jeg havde regnet med høj sol og 20+ grader, men i stedet blev jeg mødt af grå himmel, støvregn og kulde. Jøsses hvor jeg hader den danske sommer!

Det danske vejr gør jeg glæder mig endnu mere til på mandag, hvor vi rejser til Syd Frankri, hvor der med garanti er god vejr og ikke mindst smukke omgivelser.

Billederne her er fra mandag aften, hvor jeg mødtes med Eline og Linda, til sen aftensmad, grin og masser af hygge. Jeg nyder virkelig at tilbringe tid med de to skønne og inspirerende piger og elsker at de er ligeså tossede som jeg selv, vi tager jo billeder af alt fra alle vinkler.

Jeg var hoppet i min nye slå om kjole fra Gina Tricot, (den er total udsolgt) men i kan finde den i hvid på Gina Tricots webshop. Kjolerne har kun været sat til salg på nettet, og kommer desværre ikke i butikkerne, men hold evt. øje med om de kommer retur. Udover den smukke røde Gina sag, er jeg også den heldige ejer af hele to andre smukke røde kjoler. Jeg var egentlig lidt træt af de lange ærmer til at starte med, men når man bor i et land som danmark hvor solen åbenbart kun har tænkt sig at skinne få dage om året, er lange ærmer bare mest praktisk!

Jeg håber at i får en dejlig onsdag, jeg har selv en hel del praktiske ting jeg skal have ordnet inden ferien og i aften skal vi ud og spise med et vennepar og vores skønne børn!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej hvor ser du fuldstændig vanvittig godt ud på de billeder 😱❤️
  Ja vejret var godt nok også noget anderledes end det jeg havde regnet med 😳 Håber virkelig det snart vender! Men det er så godt du skal til sydens sol, så kommer der da lidt varme i din sommer!
  Og TAK for dig! Det var så hyggeligt i mandags 😘

  19. juli 2017 at 7:48
 • Reply Mama Brown

  Glæd dig til din ferie; det bliver så godt til Jer alle! Varme, hygge og afslapning i solen! 🙂 Og kjolen hér er da bare indbegrebet af sommer og sol! Du ser så dejlig ud! KILLER LEGS!!
  Tak for en fabelagtig, humorfyldt og glad aften, endnu en gang!
  Både du og Eline er yndlingsmennesker! 😉

  19. juli 2017 at 20:37
 • Reply Michelle

  Aahhhh, hvor ser du godt ud Liselotte. Elsker den her kjole og ser super pænt til dig. Vejret har ikke været de bedste, men det bliver dejligt, når du kommer ned til Frankri. Rigtig god tur. Glæder mig til at følge dit rejse på Instastories og billeder.

  Kram

  Michelle

  20. juli 2017 at 4:32
 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor er den bare skøn! Jeg vil ønske at jeg også kunne få fingre i den sag 🙂
  Du ser brand godt ud i den.

  21. juli 2017 at 7:59
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Tak, hvor er du sød … Det er bare at holde øje, jeg ved Vero moda kommer med en her i næste uge 🙂

   14. august 2017 at 9:22
 • Reply CfashionEn prikket kjole - Cfashion

  […] som Christina rockede så perfekt her udsolgt på ingen tid. Det samme galt den røde sag som Liselotte viser her, Gina Tricot måtte også melde udsolgt. Så tænkte jeg – det kan ikke være rigtigt, […]

  7. august 2017 at 12:19
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.