FASHION,  Outfit

Slå om kjole fra Gina Tricot – Sommerens store trend

slå om kjole

slå om kjole

 

Slå om kjole: Gina Tricot // Sko: Aldo // Taske: Chanel // Solbriller: Celiné // Bælte: By Malene Birger // Ring: Carré

Godmorgen piger,

Må indrømme jeg blev en smule skuffet, da jeg rullede gardinet op i morges, og så at min vejr-app endnnu engang havde løget! Hvor pokker er solen henne? Jeg havde regnet med høj sol og 20+ grader, men i stedet blev jeg mødt af grå himmel, støvregn og kulde. Jøsses hvor jeg hader den danske sommer!

Det danske vejr gør jeg glæder mig endnu mere til på mandag, hvor vi rejser til Syd Frankri, hvor der med garanti er god vejr og ikke mindst smukke omgivelser.

Billederne her er fra mandag aften, hvor jeg mødtes med Eline og Linda, til sen aftensmad, grin og masser af hygge. Jeg nyder virkelig at tilbringe tid med de to skønne og inspirerende piger og elsker at de er ligeså tossede som jeg selv, vi tager jo billeder af alt fra alle vinkler.

Jeg var hoppet i min nye slå om kjole fra Gina Tricot, (den er total udsolgt) men i kan finde den i hvid på Gina Tricots webshop. Kjolerne har kun været sat til salg på nettet, og kommer desværre ikke i butikkerne, men hold evt. øje med om de kommer retur. Udover den smukke røde Gina sag, er jeg også den heldige ejer af hele to andre smukke røde kjoler. Jeg var egentlig lidt træt af de lange ærmer til at starte med, men når man bor i et land som danmark hvor solen åbenbart kun har tænkt sig at skinne få dage om året, er lange ærmer bare mest praktisk!

Jeg håber at i får en dejlig onsdag, jeg har selv en hel del praktiske ting jeg skal have ordnet inden ferien og i aften skal vi ud og spise med et vennepar og vores skønne børn!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk