MOMMY LIFE

Egg helmet smart og klar til den første cykeltur

egg helmet

Egg helmet er flyttet ind


– Reklame, indlægget er lavet i samarbejde med Feen-froen.dk 

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at jeg ville få så stor en interesse for lækre babybrands, som jeg har. Jeg var sikker på at H&M og VRS ville være fint nok til min datter, og det er det bestemt også, men jeg elsker virkelig også at forkæle hende med lidt lækkert som fx. et par super cool Levis bukser, eller noget tøset og fint fra skønneste Petit by Sofie Schnoor . Jeg synes det er super fint og have et mix af lækkert mærketøj og skønne basic items fra highstreetkæderne. Det er hvertfald også sådan at jeg også kan lide at shoppe til mig selv. Vi bruger ikke vandvittig mange penge på børnetøj, men er særlig gode til at shoppe når der bl.a. er udsalg, her er nemlig mulighed for at finde lækre mærker til super fine priser.

Feen og Frøen har virkelig hurtig levering, jeg var så overrasket over hvor hurtig vores pakke kom frem og indeholdte også en lille pose slik. Derudover er der fri fragt og fri retur, det er virkelig vigtigt for mig, når jeg vælger hvilken webshop jeg skal shoppe fra.

egg helmet

Egg helmet verdens sejeste multisportshjelm

Clara fik fornylig en trehjulet cykel af mine forældre med en stang, så vi kan skubbe hende rundt. Nu har hun også været så heldige at få den yderst populære Egg helmet, som man kan designe og dekorere som man har lyst. Clara er en lille prinsesse og vi har derfor valgt den fine add-on krone og det meget fine prikkede skin, som man kan skifte ud, hvis man på et tidspunkt hellere vil have et andet look. Egg helmet er ikke blot en cykelhjelm, men en mutisport hjelm og den er bl.a. også godkendt til ski, den smarte hjelm har en meget sikker og forbredret yderskal, som gør hjelmen endnu mere sikker og den indvendige memoryskum er yderst stødabsoberende.

Hvis i vil læse mere om den populære hjelm, kan i gøre det lige her og se hvordan i selv kan designe jeres egen cykelhjelm med fede skin og add-ons

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.