Follow:
AALBORG FOOD

GIRLS NIGHT OUT – TØSEHYGGE PÅ BISTRO V. I AALBORG

Bistro v.Cafe Bistro V. Aalborg

Mandag er virkelig min hadedag, jeg kan ikke tage mig sammen om morgenen til at gøre mig klar til arbejdet og en ny uge – Jeg ønsker altid at weekenderne vil vare for evigt. Men når kalenderen, som i dag fortæller mig at jeg skal reje på ferie. Eller som i sidste uge fortæller mig at jeg skal ses med Eline og Linda, bliver den kedelige, kolde og blæsende mandag bare lidt bedre! Jeg elsker mandagshygge med de to, vi mødtes på Bistro V. til masser af hygge.

Vi har været ude at spise og hygge et par gange og forrige gang vi var sammen fik vi en oplevelse udover det sædvanlige på Mortens Kro i Aalborg

Bistro v. Bistro v.

Bistro v.
Denne gang var det knap så fancy mad, vi mødtes nemlig “bare” på Bistro V. i Aalborg – her spiste vi sen aftensmad, bestående af burgers og fish & chips. Vi fik knipset så mange billeder, at vi begyndte at modtage blikke fra folk i cafeen, vi drak vin, grinte og sluddrede om alt mellem himmel og jord. Jeg elsker aftener som disse!

Jeg var hoppet i min nye røde flotte kjole og hvis i har lyst, kan se hele mit outfit i Indlægget her: Slå om kjole fra Gina Tricot – Sommerens store trend. Den er virkelig fin og ikke mindst anvendelig, da den har lange ærmer – helt perfekt til den danske kolde sommer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor ser det bare lækkert ud 🙂
  Øv at den kjole er udsolgt…for den er virkelig flot!!

  25. juli 2017 at 12:09
 • Reply Mama Brown

  Geniale billeder, og genial aften! Tak for dig ❤️

  27. juli 2017 at 10:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.