Follow:
LIFESTYLE

Ferien er i gang – Min pakkeliste til ferien!


– Reklame, flere af produkterne er modtaget i gave

Feriesæsonen er lige om hjørnet og det varer ikke længe inden mange af os rejser syd på. Vi er selv tager selv til syd Frankrig og jeg glæder mig til 14 dage med sol, hygge og smukke omgivelser. Der er altså virkelig smukt i det Syd Franske og vi skal bo i min yndlings by Cannes.

Inden jeg skal ud og rejse, plejer jeg altid at lave et hav af lister. Hvad skal ordnes inden afrejse? Jeg elsker at komme hjem til et rent hjem, hvor der er rydeligt og pænt, der findes ikke noget værre end at komme hjem fra en ferie og skal starte ud med en tur med støvkosten vel? Så rengøring og oprydning står meget højt på min To-do liste, sammen med hævning af valuta, jeg kan personligt godt lide at have kontanter på mig når jeg rejser så jeg har bedre styr på hvor mange penge jeg har brugt.

Der udover laver jeg lister over hvad vi skal pakke til ferien og kuffert listen er lang, selvom jeg virkelig prøver at begrænse mig…..

Noget af det vigtigste er helt klar beauty produkter, jeg har produkter som jeg ikke kan leve uden og de skal selvfølgelig med, man kan altid købe en ny bodylotion eller lign. i butikkerne dernede, men ansigtscreme og rens har jeg altid med!

Beauty:
– Solcreme & aftersun
– Shampoo & Balsam
– Rensepodukter
– Foreo rensebørste
– Vatpinde & vatroundeller
– Make up (Mascara, bronzer, concealer, læbestift)
– Tandbørste & tandpasta
– Neglesaks & pincet
– Tørshampoo
– Hårbørste & elastikker
– Håndcreme
– Plaster (både alm. og til vabler)
– Sårens til Clara fra Salvequick (En steril spray med saltvand til mild og smertefri rengøring af sår)
Lactocare Travel (mælkesyrebakterier til at holde maven i balance under opholdet)

Jeg tager altid for meget tøj med og ender oftest med at gå i de samme behagelige shorts, den samme løse kjole og den samme bikini. Så i år vil jeg virkelig begrænes mig og kun tage det mest nødvendige med, tøj som kan mixes på kryds og tværs og danne nye outfits.

Jeg døjer meget med mine fødder, jeg får ondt hvis jeg går meget. Derfor har jeg altid et par ekstra sko med i tasken når vi er på udflugt!

Tøj & Accessories:
– Bikini + håndklæde
– Kjoler
– Denim shorts
– Nederdele
– T-shirts
– Toppe
– En crossover taske
– En større taske til udflugter og til flyet
– Et net til stranden og poolen (Jeg vil ikke bruge mine designer tasker på stranden)
– Et par klipklapper
– Et par sneakers
– To par sandaler
– Ankelstrømper
– Bælte

Elektronik:
– Kamera
– Tomt SD kort
– Høretelefoner
– Lader (iPhone & kamera)
– iPad med film til Clara (God underholdning til flyveturen og mellemlandingen i Amsterdam!)

Dette er min pakkeliste til ferien, er der noget jeg mangler?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.