Follow:
FASHION

DEN POPULÆRE STRANDTASKE – 9 GODE BUD, HVILKEN ER DIN FAVORIT?

strandtaske

HVILKEN STRANDTASKE ER DIN FAVORIT?

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 //

De er ikke til at komme udenom, de er alle steder, de populære stråtasker, som egentlig burde være med os på stranden og ikke en accessories som vi sætter til vores slidte jeans, korte festkjoler og dyre designer sko. Vi elsker den flettede strandtaske, som er kommet i mange variationer, størrelser og farver denne sæson.
Og ja, jeg er da også hoppet med på vognen og har fået en lækker en fra Ellos, som jeg har fået en hel del komplimenter på, når jeg har haft den med over skulderen til både events og venindedates.

LÆS OGSÅ: Outfit Blomsterprint &SoyaConcept Trenchcoat (Som er på udsalg!)

Jeg har fundet 9 gode bud på en lækker strandtaske, som du med fordel kan bruge til dit hverdagsoutfit. Hvad enten du er til den helt simple udgive uden farver, mønstre og duske. Eller om du tør hoppe ud i en lidt vildere udgave med farver, patches mm. så er der helt sikkert en strandtaske, som vil passe til dig.

Jeg er rigtig glad for min, som kan indeholde alt jeg har brug for på en shoppetur, en aften med veninderne eller en tur på stranden. I kan se min udgave i indlægget her, hvor jeg har pakket den til en skøn dag på stranden…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.