Follow:
Clara's corner

Nivea Kids solcreme – Passer på det vigtigste i verden

-Reklame, indlægget er lavet i samarbejde med Nivea Kids 

Nivea kids, passer på det vigtigste i verden!

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at passe på det vigtigste jeg har, det bedste i verden, min lille Clara. Derfor er jeg virkelig også meget påpasselig når vi skal ud i solen. Hellere smøre hende ind i solcreme en gang for meget, end engang for lidt. Jeg vil slet ikke kunne klare tanken om at hun hun skulle blive solskoldet!

Clara har været så heldig at få en lækker æske med de skønneste Nivea kids solprodukter i. Jeg er selv rigtig glad for Niveas solprodukter og vi bruger stort set ikke andet herhjemme. Vi er bestemt også blevet glad for deres solserie til børn, som efterhånden er ved at have en hel del forskellige lotions.
Nivea Kids

Nivea har bl.a. en serie kaldet “protect & Sensitive lotion”, som reducerer risikoen for at udvikle hudallergi, har et meget effektivt UVA-beskyttelsessystem og en formula uden parfume, farve og konserveringsmidler og er endda dermatologisk testet mod hudvenlighed. Solcremene til børn er derudover vandfast, men selv efter en tur i vandet står jeg klar til at spraye en ny omgang solcreme på den lille sarte baby-hud, hvis man altså kan kalde en pige på snart 1,5 år for en baby?

Nivea Kids

Nivea Kids

Solcremen som ikke fylder i din taske:

Dem af jer som har børn, ved at håndtasken pludselig skal indeholde andet end læbestil, pung og iPhone. Snacks, sutter, vådservietter og måske endda legetøj, er altid at finde i en mors taske og Nivea har været så smarte at lavet en solcreme til børn i Pocket size med SPF 30, hvor lækkert er det ikke lige? Med den i tasken skal jeg aldrig bekymre mig om hvad dagen bringer og Clara kan komme ud og lege, hvor end vi er.

Den fine Roll-on solcreme, med SPF 50, kan man også sagtens have med i tasken. Den fylder nemlig heller ingen ting og den findes forresten også til voksne, den kan i læse meget mere om i mit indlæg “Nivea clothing protection, pas på dig selv og dit tøj”

Mindre børn bør også bære UV beskyttende tøj og hat, når de befinder sig i solen. Derfor har jeg da også anskaffet mig en fin UV dragt til Clara så vi kan tage på stranden og til poolen i sydens sol med god Samvittighed!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.