INTERIOR

UDSALG PÅ JUST SPOTTED – SPAR 25% PÅ ALT!

JUST SPOTTEDSpar 25% med koden “summer25” på alt hos Just Spotted (koden gælder til og med onsdag kl. 23.59)

Udsalgene er i fuld gang både i de fysiske butikker, men bestemt også på de mange webshops, bl.a. hos Just Spotted, som er en webshop der sælger fede plakater og har et virkelig fint og stort udvalg af rammer.

Selvom vi har boet i vores 155 kvm. hus med tilhørende 90kvm. garage i 1,5 år, er vi langt fra færdige med at indrette os, og noget af det jeg har sværest ved at finde er dekorationer til væggene. Just Spotted har en hel masse virkelig fine plakater og jeg har forelsket mig i den fine Orangutang plakat, jeg elsker orangutanger og denne er virkelig fin og ikke for barnlig. Plakaten er designet/tegnet af Stine Hvid og ville være rigtig fin i vores gang/legeområde i underetagen.

Andre plakater som jeg elsker er bl.a. citatplakater, jeg er vild med ideen med motiverende og glædende budskaber i hjemmet især denne “Don´t Cry” fra Simpleart.

JustSpotted har et virkelig fint udvalg af de meget populære Vee Speers plakater, som efterhånden hænger i et hvert nordisk hjem, med stor forståelse. Jeg er også vild med Vee Speers univers, som på en måde er lidt uhyggeligt.

Husk at rabatkoden “summer25” kun er gyldig til og med onsdag d. 2. august kl. 23.59 – så skynd jer ind og shop løs!

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Just Spotted.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk