Follow:
Clara's corner

Snackmover Mini – sunde og lækre snacks til de mindste, sendt direkte til døren

snackmover mini

snackmover mini

Snackmover Mini / Sunde snacks til dit barn

Hold nu op, hvor er jeg vild med Snackmovers koncept med sunde snacks direkte til døren. Snackmover har også lavet en boks til de mindste kaldet Snackmover Mini. Med Snackmover Mini får dit barn en hyggelig boks til sendt hver måned, med min. 6 sunde snacks, i de fineste emballager.

Snacksene er super gode som fredagsslik eller som overraskelser i madpakkerne, når det hele skal være lidt sjovere.

snackmover mini

snackmover mini

Jeg synes konceptet er super fint, men Clara er måske lige en anelse for lille til den endnu, da hun ikke kan tygge alle tingene. Snackmover anbefaler også først boksen, når dit barn er +3år. Men en ting er sikkert, vi vil helt sikkert overveje boksen når hun bliver lidt ældre, for jeg er vild med ideen om ikke at proppe sit barn med unødvendigt sukker, e-numre og farvestoffer!

Sundhed på den sjove måde!

Husk på at sunde snacks, ikke behøver at være kedelige gulerodsstænder eller skyr, der findes nemlig rigtig mange gode snacks på markedet, og dem har du mulighed for at prøve, hvis du køber en snackmover boks.

Bestil din egen Snackmover mini boks til dit barn lige HER, eller forkæl dig selv med sunde snacks i et snackmover abonnoment.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Årh jeg er også bare så vild med konceptet, og Mikas er SÅ vild med det! Men han er også 3 år, så han kan uden tvivl bedre tygge de snacks der er med. Han ELSKEDE at få det med til madpakken 😀

    8. august 2017 at 7:46
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.