Follow:
INTERIOR

Indretning af overetage med skråvægge, det er ikke let!

Billederne er funder på Pinterest

Vi bor i et toplans hus og det kan til tider være svært at indrette vores overetage, skråvægge er hyggelige men tager meget plads og indretningsmuligederne er der ikke mange af (eller det er der hvis man besøger Pinterest, for hold op hvor er her mange gode ideer). Derfor går jeg også med et par drømme om en vild renovering i fremtiden, så overetagen kan blive mere anvendelig, lysere og med en masse plads til opbevaring.

Vi har i 2 skønne Velux vinduer i overetagen, et på Claras værelse og et på badeværelset og overvejer med tiden at vi skal have to Velux vinduer mere. så vi kan få mere lys ind i gang arealet.  På badeværelset har vi ingen intet gardin endnu,  jeg vil rigtig gerne investere i et plissegardin dertil, så der er lidt mere privatliv på badeværelset, Velux har et fint farveudvalg, så der er noget for en hver smag.

Overetagen bruger vi ikke så meget endnu, da Clara ikke er så stor og vi har indrettet et fint legeværelse nedenunder.
På overetagen har vi en lang fordelingsgang, med døre ind til vores 3 værelser og store badeværelse. Med tiden vil vi gerne have lagt et lyst trægulv på og lavet enten skabe med skydelåger hele vejen ned, eller som på billedet her fra Pinterest, hvor der er brugt Ikea køkkenskabe, som en smart opbevaringsplads, med denne løsning er det også muligt at få et par ekstra Velux vinduer i og på den måde få mere lys på overetagen, for lys det mangler vi virkelig – jeg elsker lyse rum.

Hvis i har andre gode ideer til indretning af overetage med skråvægge, så må i meget gerne smide en kommentar, for jeg vil virkelig gerne have en smuk og anvendelig overetage.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Eline Tychsen

    Årh ja skråvægge er bare ikke nemme, men der er virkelig også plads til at skabe hyggekroge 😀 Elsker dit inspirations billede, hvor de har bygget hylder ind. Det ser virkelig cool ud!

    9. august 2017 at 7:34
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.