FASHION

Mine favorit ByBiehl øreringe og en snak om at være træt helt inde i knoglerne

 ByBiehl øreringe

 ByBiehl øreringe

 ByBiehl øreringe: Forget Me not 

Da den irriterende lyd fra Sonnis vækkeur vækkede mig i morges, var jeg på ingen måde klar til at kravle ud af sengen. Jeg havde lyst til at kravle længere ned under dynen og bare sove…. Selvom jeg lige har haft 3 ugers ferie, føler jeg mig slet ikke opladt jeg føler mig derimod træt, træt helt inde i knoglerne, helt nede i maven og har bare lyst til at sove og ligge på sofaen og se en ligegyldig serie på Netflix.

Aftenen igår blev tilbragt med Eline og Linda og jeg var først hjemme kl. 23.30 og det er på alle måder for sent, for en som mig som normalt går i seng kl. 22 for at kunne fungere bare en smule. Jeg har nemlig brug for rigtig meget søvn og det har jeg ikke fået de sidste 2 år.

Nå men jeg vil egentlig bare vise jer mine favorit ByBiehl øreringe, som jeg bruger næsten hver dag. Jeg er vild med ByBiehls smykker og udover disse øreringe, har jeg bl.a. denne yders populære Beautiful World halskæde, som også er en hverdagsfavorit!

Jeg håber at i får en dejlig weekend, jeg glæder mig hvertfald til at jeg får besøg af min veninde Maria i morgen, det føles som en evighed siden vi sidst har set hinanden og ja, så har jeg tusindvis af praktiske ting, jeg skal have ordnet efter vi er kommet hjem fra ferie.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.